H «συμβουλή-μπηχτή» Αβέρωφ στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη με αφορμή τα «τρία τραπέζια» στο Κυπριακό

H «συμβουλή-μπηχτή» Αβέρωφ στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη με αφορμή τα «τρία τραπέζια» στο Κυπριακό

Μάθημα διπλωματίας δίνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο «X»: «Στην διπλωματία εάν θες κάτι να πετύχεις διαβουλεύεσαι με εμπιστευτικό τρόπο, σέβεσαι το ρόλο των διαμεσολαβητών και δεν θριαμβολογείς ότι σύρεις την άλλη πλευρά στους δικούς σου όρους. Εάν επιδιώκεις την επιτυχία, αφήνεις κατά μέρος τα μεγάφωνα, τις διαρροές και τις συνεντεύξεις. Τονίζω: εάν θες επιτυχία...»

Όλα αυτά φυσικά με αφορμή τους χειρισμούς του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Κυπριακό καθώς ο Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχίζει στην ανάρτησή του: «Δίκη μου η πρόταση για τα 3 τραπέζια. Δίκη μου η πρωτοβουλία για την διευρυμένη διάσκεψη πριν το τέλος του χρόνου». Αυτά διατυμπανίζει ο ΠτΔ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE