Η Υφυπουργός Ναυτιλίας επιλέχθηκε ως Ναυτιλιακή Προσωπικότητα της χρονιάς

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας επιλέχθηκε ως Ναυτιλιακή Προσωπικότητα της χρονιάς

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για τη βράβευση της Υφυπουργού Ναυτιλίας από το International Propeller Club

Την Παρασκευή 25/10/2024, κατά τη διάρκεια της ετήσιας διεθνούς Συνέλευσης του International Propeller Club, που διοργανώθηκε στην Τάμπα, της Φλόριδας των ΗΠΑ, ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Βραβείων του International Propeller Club, η επιλογή της Υφυπουργού Ναυτιλίας κας Μαρίνας Χατζημανώλη, ως η Ναυτιλιακή Προσωπικότητα της χρονιάς, για το 2024.

Η κα Χατζημανώλη είναι η πρώτη Κύπρια που βραβεύεται με το σημαντικό αυτό βραβείο, το οποίο απονέμεται ετησίως από το 1984 και εντεύθεν, ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς στην εμπορική ναυτιλιακή βιομηχανία, διεθνώς.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διεθνή αναγνώριση για την Κύπρο και το έργο που επιτελεί η Κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη στον τομέα της ναυτιλίας, το οποίο αναγνωρίζεται μέσω του βραβείου αυτού, για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE