Χαράλαμπος Ζαχαρίου: Η απάνθρωπη και αψυχολόγητη μετάθεση του - Βύρας στο «Τ»: «Πλήγμα για τον Δήμο Λάρνακας»

Χαράλαμπος Ζαχαρίου: Η απάνθρωπη και αψυχολόγητη μετάθεση του - Βύρας στο «Τ»: «Πλήγμα για τον Δήμο Λάρνακας»

Απογοήτευση και θυμό προκάλεσε η αψυχολόγητη μετάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας, Χαράλαμπου Ζαχαρίου, στην Αστυνομική Ακαδημία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο κ. Ζαχαρίου τυγχάνει κοινής αποδοχής τόσο από τους συναδέλφους του, όσο και από την κοινωνία της Λάρνακας.

Αν και ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται με πάθος και αγάπη για το αστυνομικό σώμα.

Στέκει αγέρωχος στο καθήκον και περήφανα τίμησε επί σειρά ετών την αστυνομία ως βοηθός διευθυντής Επιχειρήσεων στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος Αρχηγείου και πριν λίγους μήνες ανέλαβε καθήκοντα βοηθού διευθυντή Διοίκησης στο ίδιο τμήμα.

Αντίθετος με την μετάθεση του Χαράλαμπου Ζαχαρίου δηλώνει ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας στο Themaonline:

«Η απομάκρυνση του είναι πλήγμα για το Δήμο Λάρνακας. Στους λίγους μήνες που εκτελούσε καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή είχαμε μια άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ήταν δίπλα στο Δήμο Λάρνακας».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE