ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Action Global Communications απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 Χρυσά Βραβεία!

Η Action Global Communications απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 Χρυσά Βραβεία!

Η Action Global Communications σάρωσε στα φετινά Carob Awards, κατακτώντας συνολικά 10 βραβεία και την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 Χρυσά. Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου, αποτέλεσε τον απόλυτο εορτασμό της δημιουργικότητας και της στρατηγικής σκέψης στον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Στην ενότητα Digital, ξεχώρισαν τέσσερις καμπάνιες της Action, με σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα:

  • Η καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού «Look After Your Oranges» της ΚΕΑΝ, με 2 Χρυσά βραβεία
  • Η καμπάνια ενημέρωσης για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, «CRYOS INTERNATIONAL x ΚΑΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ – Μια «Γόνιμη» Συμμαχία, της Cryos International, με 1 Χρυσό βραβείο.
  • Η καμπάνια «DAY8. Look After Your Oranges» της ΚΕΑΝ, με 2 Αργυρά Βραβεία
  • Η καμπάνια «Let’s Get Real» της ΚΕΑΝ, με 1 Χάλκινο βραβείο

Στην ενότητα PR, η Action απέσπασε διακρίσεις για:

  • Την επικοινωνιακή στρατηγική της Μαρίνας Αγίας Νάπας, με Αργυρό Βραβείο.
  • Την καμπάνια λανσαρίσματος της ALTIA στην κυπριακή αγορά, με Χάλκινο Βραβείο.
  • Την καμπάνια ενημέρωσης για τη γονιμότητα, «Cryos International - Σπάζοντας τη Σιωπή γύρω από τη Γονιμότητα», με Χάλκινο Βραβείο.
  • Τη διοργάνωση του experiential event «Ayia Napa Marina Christmas Village», με Αργυρό Βραβείο.

Η επικοινωνιακή στρατηγική προσέγγιση, οι αυθεντικές ιστορίες, οι διαδραστικές εμπειρίες και το μεράκι είναι μόνο μερικά από τα υλικά που δημιούργησαν και φέτος τη συνταγή επιτυχίας της ομάδας της Action, που παραμένει αφοσιωμένη στη δημιουργία εκστρατειών που κερδίζουν τις καρδιές του κοινού και αναγνωρίζονται από διαφημιστές και διαφημιζόμενους.

Η Νατάσα Περδίου, Country Manager της Action Cyprus, δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε απίστευτα περήφανοι για την ομάδα μας. Αυτή η ταλαντούχα παρέα παράγει ιδέες που συνεπαίρνουν το κοινό και φέρνουν τα brands πιο κοντά στο κοινό-στόχο τους! Φέτος, καταφέραμε να πρωταγωνιστήσουμε σε διάφορα μέσα, νέα και παραδοσιακά, με καμπάνιες που όχι μόνο κερδίζουν βραβεία, αλλά έχουν και θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται ακόμη και όταν τους βγάζουμε από το comfort zone τους, επιτρέποντάς μας να πρωτοπορούμε και να δημιουργούμε έργα που αλλάζουν βήμα-βήμα το κυπριακό τοπίο της διαφήμισης. Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε στο επίκεντρο τη φιλοσοφία μας, Creating Meaningful Connections, που αποδεδειγμένα βοηθά τα brands να επικοινωνούν ουσιαστικά, διαδραστικά και δημιουργικά με το κοινό τους.»

Τα Carob Awards, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για τη βράβευση της διαφήμισης στην Κύπρο, επιβραβεύοντας την αριστεία, την καινοτομία και τη δημιουργική δύναμη των καλύτερων μυαλών του κλάδου.

Σχετικά με την Action Global Communications

Στα 50 χρόνια δραστηριοποίησής της, η Action Global Communications έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα δίκτυα στρατηγικής επικοινωνίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην ολοκληρωμένη προσέγγιση, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας εξατομικευμένες 360° στρατηγικές επικοινωνίας που στόχο έχουν την ανάπτυξη μακροχρόνιων και ουσιαστικών σχέσεων μεταξύ πελατών και κοινού.

Η Action διατηρεί δυναμική παρουσία στην Κύπρο, με ένα μεγάλο πελατολόγιο που περιλαμβάνει εταιρείες όπως οι: Chevron, ALTIA, Ayia Napa Marina, Invest Cyprus, Cosmos Insurance, Cybarco, ΚΕΑΝ, H&M, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, NYX Professional Makeup, Ergo Home Group, Shoebox, Afis Cyprus και Celestyal Cruises.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Action Global Communications και τις βραβευμένες καμπάνιες της, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.actionprgroup.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νέα επίθεση σε διανομέα φαγητού στη Λεμεσό – Τον καταδίωκαν με μοτοσικλέτες και τον κλωτσούσαν μέχρι να πέσει στο έδαφος  

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Χειμερινός τουρισμός στην Κύπρο - Οι πρώτες ενδείξεις και οι επιπτώσεις από την κρίση στη Μ. Ανατολή

• Απαγόρευση κινητών: Εν αναμονή της εγκυκλίου - Πότε θα εφαρμοστεί το μέτρο και πότε θα δούμε αποτελέσματα

• Έριξε τσάντα τίγκα...στα ναρκωτικά σε αυλή σπιτιού και έφυγε - Συνελήφθη 18χρονος

• Βλάβη σε σκάφος στην επ. Αμμοχώστου - Πέντε πρόσωπα αποκλείστηκαν στη θάλασσα



Υπουργικό: Αυτοί τοποθετούνται ως Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων - Πότε αναλαμβάνουν καθήκοντα

Υπουργικό: Αυτοί τοποθετούνται ως Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων - Πότε αναλαμβάνουν καθήκοντα

Το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε χθες υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αφού μελέτησε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της Δημόσιας Υπηρεσίας, αποφάσισε την τοποθέτηση/μετακίνηση των πιο κάτω Γενικών Διευθυντών, με ισχύ από την  01.11.2024, ως ακολούθως:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top