Τροχαίο στην Αθηνών-Πατρών μετά από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ - Δύο τραυματίες, ο ένας βρέθηκε 15 μέτρα μακρύτερα

Τροχαίο στην Αθηνών-Πατρών μετά από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ - Δύο τραυματίες, ο ένας βρέθηκε 15 μέτρα μακρύτερα

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα, Παρασκευή, στην εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του καφέ «Χωριάτικο».

Το τροχαίο που σημειώθηκε στις 6 τα ξημερώματα σημειώθηκε όταν ένα φορτηγό που μετάφερε τζάμια με κατεύθυνση προς Ρίο συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες με ΙΧ που κινείτο στην ίδια κατεύθυνση.

Μετά τη σύγκρουση το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί έκανε αναστροφή, ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω από το όχημα και βρέθηκε τραυματισμένος 15 μέτρα πιο μακριά, ενώ και ο οδηγός τραυματίστηκε.

Όσο για το φορτηγό σταμάτησε στο πεζοδρόμιο του «Χωριάτικο» λίγα μέτρα πριν τη τζαμαρία.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες ενώ έρευνες για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio-patra2
troxaio-patra3

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE