Αναστάτωση σε σχολείο: Έστελναν παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μαθητών και καθηγητών

Αναστάτωση σε σχολείο: Έστελναν παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μαθητών και καθηγητών

Νέο περιστατικό που θα απασχολήσει την επικαιρότητα σημειώθηκε σε σχολική μονάδα και συγκεκριμένα σε γυμνάσιο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι κυκλοφόρησαν σε κινητά τηλέφωνα γυμνές φωτογραφίες μαθητών και καθηγητών από το εν λόγω σχολείο, οι οποίες φαίνεται να είναι προϊόν μοντάζ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες στάλθηκαν σε γκρουπ που συμμετείχαν οι μαθητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόθεση εξετάζεται από τις Αρχές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE