Αναστάτωση σε σχολείο: Έστελναν παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μαθητών και καθηγητών

Αναστάτωση σε σχολείο: Έστελναν παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μαθητών και καθηγητών

Νέο περιστατικό που θα απασχολήσει την επικαιρότητα σημειώθηκε σε σχολική μονάδα και συγκεκριμένα σε γυμνάσιο της Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι κυκλοφόρησαν σε κινητά τηλέφωνα γυμνές φωτογραφίες μαθητών και καθηγητών από το εν λόγω σχολείο, οι οποίες φαίνεται να είναι προϊόν μοντάζ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες στάλθηκαν σε γκρουπ που συμμετείχαν οι μαθητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόθεση εξετάζεται από τις Αρχές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE