Φειδίας: Τα τρία μεγάλα λάθη που ομολόγησε ότι έκανε και οδήγησαν στην αποτυχία της διαμαρτυρίας - Βίντεο

Φειδίας: Τα τρία μεγάλα λάθη που ομολόγησε ότι έκανε και οδήγησαν στην αποτυχία της διαμαρτυρίας - Βίντεο

Ο Ευρωβουλευτής και tiktoker Φειδίας Παναγιώτου, παραδέχθηκε τρεις λόγους που οδήγησαν σε αποτυχία την διαμαρτυρία που οργάνωσε.

Πριν λίγες μέρες (Τρίτη 22/10) ο Φειδίας Παναγιώτου, οργάνωσε διαδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία.

Με νέο βίντεο ομολογεί τα τρία λάθη που έκανε και οδήγησαν στην αποτυχία της προσπάθειας του.

«Έκανα τρία μεγάλα λάθη.

Δεν συνεργάστηκα σωστά με την ηγεσία των μαθητών που είναι η ΠΣΕΜ και ας είναι καθοδηγημένη από τα κόμματα. Οι μιτσιοί έφκηκαν δημοκρατικά και έπρεπε να το μιλήσω μαζί τους πριν κάνω οτιδήποτε.

Δεύτερον λάθος, έγινε πολύ επιπόλαια , χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και
Τρίτο δεν υπολόγισα ότι η Υπουργός Παιδείας και οι καθηγητές , θα τρομοκρατήσουν τους μαθητές και να τους απειλήσουν ότι θα τους βάλουν βαριές ποινές αν παρευρεθούν στην διαδήλωση»

Δείτε το βίντεο:

@fidiaspanayiotou

Ήταν αποτυχία ή επιτυχία η διαδήλωση;

♬ original sound - Fidias Panayiotou

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE