Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών Γιώργος Θεοφάνους ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA

Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών Γιώργος Θεοφάνους ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA

Ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 18.45.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των τριανταπέντε του χρόνων στο ελληνικό τραγούδι, που γιορτάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο με μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο o επιτυχημένος συνθέτης εκατοντάδων επιτυχιών του ελληνικού τραγουδιού, μιλάει στον Τάσο Τρύφωνος για όλους και για όλα – χωρίς αυτό να αποτελεί κλισέ.

Θυμάται την απώλεια της μητέρας του στην τρυφερή ηλικία των δεκαπέντε ετών, τις σκέψεις που έκανε τότε και γιατί τον πειράζει και το συζητάει με τον ψυχολόγο του.

Τι λέει για τη «διαμάχη» του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά και με άλλους τραγουδιστές; Σε ποιον ανήκουν τα τραγούδια; Ποια η σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο, την Μαρινέλλα και την Χαρούλα Αλεξίου; Ποιος είναι ο άνθρωπος της ζωής του και ποια η σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγο του Ευρυδίκη; Ο Γιώργος Θεοφάνους τοποθετείται και για το «φαινόμενο» Φειδίας Παναγιώτου, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Γιατί και από ποιους έχει παράπονα;

Μια εξομολογητική συνέντευξη με τον Γιώργο Θεοφάνους που δεν πρέπει να χάσετε. Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 18.45, στον ALPHA Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.