Θλίψη στο Στρόβολο: Απεβίωσε ο 59χρονος Πέτρος Γεωργίου - Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη στο Στρόβολο: Απεβίωσε ο 59χρονος Πέτρος Γεωργίου - Η παράκληση της οικογένειας

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 59χρονου Πέτρος Γεωργίου από Θέρμια Κερύνειας και τέως κάτοικο του Συν. Κόκκινες Στροβόλου.

Όπως ανέφερε η οικογένεια του άτυχου 59χρονου, η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στον Συν. Κόκκινες Στροβόλου, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024, ώρα 15:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:30. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Στροβόλου (Χαλεπιανές)

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE