Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρή 70χρονη που την κατασπάραξαν τα σκυλιά της στην αυλή του σπιτιού της

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρή 70χρονη που την κατασπάραξαν τα σκυλιά της στην αυλή του σπιτιού της

Tραγικό και τρομακτικό σκηνικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο χωριό Πλατανούλια της Λάρισας, με 70χρονη να πέφτει νεκρή μετά την επίθεση που δέχτηκε από σκυλιά μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Τα σκυλιά κατά πληροφορίες του οnlarissa.gr, ήταν δεσποζόμενα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα και την κατασπάραξαν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το πλήρωμα να παραλαμβάνει τη σορό της γυναίκας.

Για το συμβάν έχουν προσαχθεί ο σύζυγος και ο γιος της γυναίκας, για να δώσουν καταθέσεις ως ιδιοκτήτες των σκυλιών, στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή τις επόμενες ώρες.

Την ίδια στιγμή, πηγές αναφέρουν στο tirnavospress.gr πως η γυναίκα χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν στην αυλή με αποτέλεσμα να της επιτεθούν δέκα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος της ηλικιωμένης που απουσίαζε, ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο οίκημα διότι ήταν ο μόνος που μπορούσε να δέσει τους σκύλους, κάτι που έγινε, προκειμένου να περισυλλέξει το ΕΚΑΒ τη σορό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE