Kαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λευκωσία - Έκλεισε λωρίδα αυτοκινητόδρομου - Φωτογραφία

Kαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στη Λευκωσία - Έκλεισε λωρίδα αυτοκινητόδρομου - Φωτογραφία

Καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) κοντά στην έξοδο Χαλεπιανών με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λόγω του τροχαίου έκλεισε η μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Κλειστή είναι γύρω στις 7.45 το βράδυ της Τετάρτης, η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο προς Τσέρι, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, αφού λόγω οδικής σύγκρουσης, τέσσερα αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί στον δρόμο. Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

Σχετικά με την οδική σύγκρουση, δεν έχει αναφερθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE