Βραζιλία: Σταθεροποιήθηκε η υγεία του προέδρου Λούλα – Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι

Βραζιλία: Σταθεροποιήθηκε η υγεία του προέδρου Λούλα – Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα υποβλήθηκε την Τρίτη σε νέες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τους επικεφαλής της ιατρικής ομάδας που τον παρακολουθεί, Ρομπέρτο Καλίλ και Άνα Ελένα Ζερμόγκλιο, ο πρόεδρος Λούλα θα υποβληθεί την Παρασκευή σε νέα σειρά ιατρικών εξετάσεων. Διευκρίνισαν ότι είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

Εξαιτίας ατυχήματος που είχε στο σπίτι του το Σάββατο, ο Λούλα τραυματίστηκε σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Υπέστη «μικρή εγκεφαλική αιμορραγία» και του έγιναν ράμματα, είπε ο δρ Καλίλ.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας ακύρωσε το ταξίδι του στη Ρωσία για τη σύνοδο κορυφής των BRICS, έπειτα από σύσταση των γιατρών να αποφύγει προσωρινά πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE