ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οροθετήθηκε η πυρκαγιά στο φράγμα του Κούρη - Στο σημείο ο Χαρτσιώτης

Οροθετήθηκε η πυρκαγιά στο φράγμα του Κούρη - Στο σημείο ο Χαρτσιώτης

Οροθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου στο φράγμα του Κούρη, στην Επαρχία Λεμεσού. 

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί περιμετρικά εκτός από συγκεκριμένο δύσβατο σημείο. Γίνεται προσπάθεια από τις πυροσβεστικές δυνάμεις να προσεγγιστεί και το τελευταίο εναπομείναντα ενεργό μέτωπο με τη βοήθεια προωθητών γαίων.

Για τον περιορισμό της πυρκαγιάς εργάζονται πολλές δυνάμεις από Πυροσβεστική Υπηρεσία, Τμ. Δασών, Υπηρεσία Θήρας , Πολιτικής Άμυνας, Επαρχιακής Διοίκησης, Βρετανικών Βάσεων. Στη πυρκαγιά για επί τόπου ενημέρωση από τον Αρχιπύραρχο Π.Υ, βρίσκεται και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

 

Δείτε βίντεο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πυρκαγιά στην περιοχή του Φράγματος του Κούρη - Δείτε βίντεο

• Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στη Λευκωσία - Στο σημείο Αστυνομία

• Χειροπέδες σε 51χρονο: Δάγκωσε πολίτη στη Λεμεσό που τον καταδίωξε όταν ξάφριζε οικίες

• Απαντά ο ΟΚΥπΥ: Απορρίπτει κατηγορηματικά τα περί συγκάλυψης στην καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό

• Αμερικανικές εκλογές 2024: Θρίλερ με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις - Ο Τραμπ προηγείται στις πολιτείες-κλειδιά σύμφωνα με τον Economist



Εξήγγειλε 20+ δράσεις αξίας πέραν των €30 εκατ. για την ορεινή ύπαιθρο Τροόδους ο ΠτΔ

Εξήγγειλε 20+ δράσεις αξίας πέραν των €30 εκατ. για την ορεινή ύπαιθρο Τροόδους ο ΠτΔ

Περισσότερα από είκοσι σημαντικά έργα και πακέτο πολιτικών δράσεων για την αναζωογόνηση της ορεινής υπαίθρου Τροόδους, με προϋπολογιζόμενο κόστος πέραν των €30 εκατομμυρίων, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης από την κοινότητα Αμιάντου, πρώτο σταθμό της περιοδείας που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου. Σε συνάντηση που είχε με αξιωματούχους των τοπικών Αρχών, εκπροσώπων φορέων και οργανωμένων συνόλων της ορεινής υπαίθρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο στον Κάτω Αμίαντο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αφού προέβη σε μια πρώτη αξιολόγηση της πορείας προόδου των δράσεων που αναλήφθηκαν και προωθήθηκαν την κυβέρνηση τους τελευταίους 19 μήνες, εξήγγειλε νέα έργα και πολιτικές δράσεις για ενίσχυση των ορεινών, στη βάση του προγράμματος διακυβέρνησης, στο πλαίσιο ευρύτερου κεντρικού σχεδιασμού που γίνεται για όλες τις επαρχίες. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν εννιά μέλη του υπουργικού Συμβουλίου, και πολυάριθμη ομάδα κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top