Σοκ στην Ινδία μετά τον βιασμό δύο κοριτσιών 2,5 και 5 ετών

Σοκ στην Ινδία μετά τον βιασμό δύο κοριτσιών 2,5 και 5 ετών

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού δύο κοριτσιών δυόμισι και πέντε ετών στην Ινδία.

Το μικρότερο σε ηλικία παιδιά απήχθη από δύο άνδρες την Παρασκευή, στη διάρκεια θρησκευτικής τελετής στο Νανγκλόι, δυτικά του Νέου Δελχί, και βιάστηκε προτού οι δράστες το εγκαταλείψουν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του,

Ο Πουσπέντρα Κούμαρ, αξιωματούχος της αστυνομίας αρμόδιας για το δυτικό Νέο Δελχί, δήλωσε ότι το κοριτσάκι εντοπίστηκε να αιμορραγεί ακατάσχετα λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μία φορά.

«Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουμε τους υπόπτους» είπε ο Κούμαρ.

Η 5χρονη έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις άνδρες στην περιοχή Άναντ Βίχαρ στο ανατολικό Νέο Δελχί το βράδυ του Σαββάτου.

«Τα ρούχα της ήταν σκισμένα με πολλά σημάδια από αίμα. Κάποιοι άνθρωποι την είδαν στην περιοχή και τους είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση» δήλωσε ένας αστυνομικός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το κοριτσάκι έδειξαν ότι είχε υποστεί πολλαπλές κακοποιήσεις, πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE