Γκλέτσος: Επιμένει στην εισαγωγή ιερόδουλων και υπόσχεται να φέρει και σχετική επιστημονική μελέτη - Δείτε βίντεο

Γκλέτσος: Επιμένει στην εισαγωγή ιερόδουλων και υπόσχεται να φέρει και σχετική επιστημονική μελέτη - Δείτε βίντεο

Επιστημονική μελέτη που θα αποδεικνύει την ορθότητα της άποψής του για την εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες που κατάγονται οι μετανάστες, για να μην γίνονται εγκληματίες, προαναγγέλλει ότι θα φέρει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Επί της ουσίας είναι μια σωστή λύση», επέμεινε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αν και παραδέχθηκε ότι «ίσως να μην έχει ειπωθεί σωστά». «Θα επανέλθω με μελέτη, με επιστημονική μελέτη», πρόσθεσε.

Η πρόταση για εισαγωγή σεξεργατριών

Ο κ. Γκλέτσος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, όταν πρότεινε την εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες των μεταναστών, ώστε οι τελευταίοι να μπορούν να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και να μη «γίνονται φονιάδες», καθώς «η τεστοστερόνη τους ανεβαίνει στο κεφάλι και καταφεύγουν στη βία».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι «οι οίκοι αντοχής το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουν γυναίκες σεξεργάτριες από τα δικά τους μέρη, για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά. Οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε γι' αυτό το θέμα, οπλίζονται γιατί η τεστοστερόνη, όταν βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο»

Δείτε στο 15ο λεπτό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE