Τραγωδία στο Ναύπλιο: Αγόρι έπεσε από κερκίδα γηπέδου και έχασε τη ζωή του

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Αγόρι έπεσε από κερκίδα γηπέδου και έχασε τη ζωή του

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 13:00 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας ανήλικος μεταξύ 10 και 12 ετών, έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έχασε τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας που παρέλαβε τη σορό του μικρού παιδιού, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Υπάλληλος του γηπέδου που βρήκε το παιδί, δήλωσε στις argolikeseidhseis: «Άκουσα έναν θόρυβο και έτρεξα. Το παιδί είχε πέσει προφανώς από μεγάλο ύψος, προφανώς από την κερκίδα. Είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν είχε σφυγμό και κάλεσα κατευθείαν το ΕΚΑΒ».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE