ΔΙΕΘΝΗ

Μοχάμεντ αλ Φαγέντ: «Έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το οδηγήσει στα απόκρυφά του» - Θύμα του και η κόρη του Πολ Γκασκόιν

Μοχάμεντ αλ Φαγέντ: «Έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το οδηγήσει στα απόκρυφά του» - Θύμα του και η κόρη του Πολ Γκασκόιν

Στην αποκάλυψη ότι ήταν μια από τις κοπέλες που δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον ιδιοκτήτη των Harrods, Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, προχώρησε η κόρη του παλαίμαχου Άγγλου ποδοσφαιριστή, Πολ Γκασκόιν, Μπιάνκα.

Η 37χρονη σήμερα Μπιάνκα Γκασκόιν έκανε την αποκάλυψη αυτή σε συνέντευξή της στο Sky News που θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ, περιγράφοντας τι πέρασε στα χέρια του μεγιστάνα το διάστημα που η ίδια εργαζόταν στο Harrods ως έφηβη.

Όπως εξηγεί στη συνέντευξή της, μετά τις επισκέψεις που έκανε στο πολυκατάστημα μαζί με τους γονείς, στις οποίες ειχε γνωρίσει τον αλ Φαγέντ, η ίδια ένιωθε «ασφαλής» με την παρουσία του όταν σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται στα Harrods.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν η κόρη του Πολ Γκασγκόιν ξεκίνησε την εργασίας καθώς, όπως λέει, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας άρχισε να τη χουφτώνει και να την υποχρεώνει να τον φιλάει στις εβδομαδιαίες τους συναντήσεις.

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B✩ (@biancagascoigne1)

Η ίδια λέει τώρα ότι αισθανόταν παγιδευμένη και φοβισμένη περιγράφοντας ότι ο αλ Φαγιέντ έφτασε στο σημείο να της προτείνει να μείνει σε διαμέρισμα πριν από μια πτήση: «Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου και σοκαρίστηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήρθε μέσα, με έβαλε να κάτσω στον καναπέ, έβγαλε τα απόκρυφά του έξω, έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το οδηγήσει στο επίμαχο σημείο. Όταν αυτό δεν λειτούργησε, τότε άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου για να το βάλω στην κοιλιά του. Δεν ξέρω πώς αλλά κατάφερα να ξεφύγω. Και μπορεί, ποιος ξέρει, επειδή γνώριζε τους γονείς μου, μπορεί αυτό να με έσωσε. Ήταν όμως τρομακτικά»

Στην ίδια συνέντευξη το 37χρονο σήμερα μοντέλο, λέει, επίσης, ότι δεν αποκάλυψε σε κανέναν τι είχε περάσει στα χέρια του αλ Φαγέντ, υποστηρίζοντας ότι η ντροπή που ένιωθε την «φρέναρε».

«Την αγαπούσα τη δουλειά μου γιατί ήταν αυτό που ήθελα να κάνω (σ.σ. εργαζόταν ως υπεύθυνη αγορών). Ήμουν κοντά σε ανθρώπους που γνώριζε και αυτός και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να πω τίποτα σε κανέναν γιατί δεν ήθελα να αντιμετωπίσω την ντροπή που ένιωθα» λέει η Μπιάνκα Γκασκόιν.

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B✩ (@biancagascoigne1)

Όπως προσθέτει, ο αλ Φαγέντ την είχε απειλήσει με απόλυση αν μιλούσε: «Μου είπε ότι αν μιλήσω θα χάσω τη δουλειά μου. Οπότε φοβήθηκα πολύ, ήμουν 16 στα 17, νομίζεις ότι ξέρεις τι γίνεται αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τίποτα».
Πέραν των σεξουαλικών επιθέσεων, ο Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ μιλούσε υποτιμητικά και για τον πατέρα της Μπιάνκα ενώ προσπαθούσε να την προσεγγίσει: «Μου έλεγε πόσο κακός ήταν ο πατέρας μου γιατί ερχόταν μεθυσμένος στο κατάστημα, μου έλεγε ότι ο πατέρας μου ήταν μια ντροπή».

Στο πλαίσιο αυτό, δε, ο Αιγύπτιος μεγιστάνας επιχειρούσε να εμφανιστεί ως «πατρική φιγούρα» στην ανήλικη Μπιάνκα με την ίδια να έχει μια «εσφαλμένη αίσθηση ασφάλειας».

Η ίδια λέει, τέλος, ότι αποφάσισε να μιλήσει για τον αλ Φαγιέντ αφού είδε και άλλα θύματά του να σπάνε τη σιωπή τους: «Ένιωσα ότι έπρεπε να μιλήσω ώστε η κόρη μου να μην χρειαστεί να περάσει τα ίδια στο μέλλον».

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ταλαιπωρία για γιατρούς και ασθενείς: Εκτός λειτουργίας το σύστημα του ΓεΣΥ - Τι συνέβη

• Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

• Ψάχνουν για νέο Διευθυντή στον ΟΑΥ – Τα απαιτούμενα προσόντα, ο μισθός και τα επιδόματα – Δείτε την προκήρυξη της θέσης

• Ψάχνει λύσεις για τα παράπονα των καταναλωτών η Βουλή - Ο μήνας που εκτοξεύθηκαν και τι αφορούν

• Οργανωμένοι μαθητές: Δεν θα παρευρεθούν στη διαδήλωση Φειδία για τα κινητά στα σχολεία    

• Χαμός στο Survivor με τις αποκαλύψεις παίκτριας: «Κατέβασε το εσώρουχο του και μου έδειξε τον... » - Δείτε βίντεο

• Οκτάχρονο αγοράκι «χαροπάλευε» αιμόφυρτο σε Δημοτικό στη Λάρνακα: «Του έκαναν bullying - Δεν υπήρχε παιδονόμος» - Σε σοκ οι συμμαθητές του



LIVE: 25 μαθητές στην Πλατεία Ελευθερίας - Μεταφέρθηκε για τις 14:00 η διαμαρτυρία - Βίντεο και φωτογραφίες

LIVE: 25 μαθητές στην Πλατεία Ελευθερίας - Μεταφέρθηκε για τις 14:00 η διαμαρτυρία - Βίντεο και φωτογραφίες

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η διαμαρτυρία για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία, με μπροστάρη τον Ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top