Χειροπέδες σε Διευθυντή ταξιδιωτικού γραφείου - Καταζητείτο στην Κύπρο για φοροδιαφυγή και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε Διευθυντή ταξιδιωτικού γραφείου - Καταζητείτο στην Κύπρο για φοροδιαφυγή και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Αρχές της Κύπρου, εντόπισαν και συνέλαβαν, μεσημβρινές ώρες χθες (21-10-2024) έναν άντρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε από τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πρόκειται για έναν 44χρονο, ο οποίος διώκεται για φορολογικά – οικονομικά αδικήματα που τελέστηκαν στην Κύπρο το 2017, καθώς ο συλληφθείς, ως διευθυντής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών τουρισμού, παρέλειψε να καταβάλει τα οφειλόμενα ποσά Φόρου Προστιθέμενης Αξίας συνολικού ποσού 66.679,61 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE