Αυτή είναι η νέα Πρόεδρος και η νέα Γραμματεία της ΠΣΕΜ

Αυτή είναι η νέα Πρόεδρος και η νέα Γραμματεία της ΠΣΕΜ

Σε σώμα καταρτίστηκε τη Δευτέρα η νέα Γραμματεία της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών (ΠΣΕΜ), με νέα Πρόεδρο τη Γεωργία Γρηγορίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΣΕΜ,  η νέα Γραμματεία της έχει καταρτιστεί ως εξής:

Πρόεδρος: Γεωργία Γρηγορίου από Λύκειο Ιδαλίου

Αντιπρόεδρος: Αποστόλης Αποστόλου από Λύκειο Παλλουριώτισσας

Γραμματέας: Φώτης Ανδρέου από Λύκειο Εθνάρχη Μακάριου Γ`

Ταμίας: Αχιλλέας Γεωργίου από Λύκειο Αγίου Νικολάου

Μέλος: Ρένος Αδάμου από Τεχνική Παραλιμνίου

Μέλος: Δημήτρης Σερακλείδης από Περιφερειακή Γεωργική Τεχνική Σχολή Αυγόρου

Μέλος: Χρυσούλα Σαρταμπάκου από Λύκειο Αγίου Ιωάννη

Μέλος: Έκτορας Μιχαήλ από Λύκειο Γιαννάκη Ταλιώτη Γεροσκήπου

Μέλος: Αναστασία Χριστοδούλου από Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας

Μέλος: Κυριάκος Κυπρίδημος από Λύκειο Αραδίππου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα Γραμματεία της ΠΣΕΜ, δεσμευμένη από τις αποφάσεις των συνεδρίων της ΠΣΕΜ αλλά και από την αγωνιστική παρακαταθήκη των προηγούμενων γραμματειών, συνεχίζει στην ίδιο δρόμο. «Μαχητικά, αγωνιστικά, σοβαρά και εποικοδομητικά θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές μας και το ίδιο το μαθητικό κίνημα. Με ρόλο και άποψη για τα κοινωνικά και τα εκπαιδευτικά ζητήματα, ζητώντας η φωνή των μαθητών και των μαθητριών να εισακούεται και να λαμβάνεται υπόψη», σημειώνεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.