ΔΙΕΘΝΗ

Σύγκρουση τρένων στην Ουαλία: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στην Ουαλία: Ένας νεκρός και 15 τραυματίες

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και άλλοι 15 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά τη σύγκρουση δύο τρένων στην Ουαλία το βράδυ της Δευτέρας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 19:30 (21:30 ώρα Ελλάδας), όταν το δρομολόγιο των 18:31 από το Σρούσμπερυ προς το Αμπερίστουϊδ συγκρούστηκε με το δρομολόγιο των 19:09 από το Machynlleth προς το Σρούσμπερυ. Η σύγκρουση συνέβη στη γραμμή μεταξύ Machynlleth και Caersws, οδηγώντας σε πλήρες κλείσιμο της γραμμής αλλά και του αυτοκινητόδρομου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο της ακτοφυλακής. Οι πυροσβέστες και οι παραϊατρικοί συνεργάστηκαν με την αστυνομία Dyfed-Powys και τη βρετανική αστυνομία μεταφορών, η οποία ηγείται της έρευνας για το περιστατικό. Εκπρόσωπος της αστυνομίας σημείωσε ότι η σύγκρουση σημειώθηκε με «χαμηλή ταχύτητα».

Σε κοινή δήλωσή τους, η Network Rail και η Transport for Wales (TfW) ανέφεραν: «Η σιδηροδρομική εταιρεία Network Rail και η Transport for Wales (TfW), η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για την εκτέλεση των δρομολογίων, δεν έχουν καμία σχέση με την κατάσταση: «Κύρια προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των επιβατών και των συναδέλφων μας». Οι φορείς επιβεβαίωσαν ότι η γραμμή παραμένει κλειστή και ότι ο κεντρικός δρόμος A470 στο Talerddig είναι επίσης κλειστός, με την αστυνομία του Dyfed-Powys να συμβουλεύει τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του 19χρονου που απεγκλωβίστηκε από το όχημά του

• Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή - Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

• Ψάχνουν για νέο Διευθυντή στον ΟΑΥ – Τα απαιτούμενα προσόντα, ο μισθός και τα επιδόματα – Δείτε την προκήρυξη της θέσης

• Ψάχνει λύσεις για τα παράπονα των καταναλωτών η Βουλή - Ο μήνας που εκτοξεύθηκαν και τι αφορούν

• Ιδιοκτήτης Tesla ανέβασε στο Twitter τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος και ο κόσμος έπαθε σοκ



Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Τα αποτελέσματα της άτυπης συνάντησης της ΝΥ και τα επόμενα βήματα

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Τα αποτελέσματα της άτυπης συνάντησης της ΝΥ και τα επόμενα βήματα

Τον λόφο του προεδρικού θα ανέβουν στις 10.30 τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, λίγες ημέρες μετά την άτυπη τριμερή της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top