Τραγωδία στη Βραζιλία: Εννέα νεκροί -οι επτά έφηβοι- στη σύγκρουση του βαν τους με φορτηγό

Τραγωδία στη Βραζιλία: Εννέα νεκροί -οι επτά έφηβοι- στη σύγκρουση του βαν τους με φορτηγό

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το βανάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό στη νότια Βραζιλία, το βράδυ της Κυριακής, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Επτά από τα θύματα ήταν έφηβοι, μέλη μιας ομάδας κωπηλασίας από το Πελότας, στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, οι οποίοι επέστρεφαν από αγώνα στο Σάο Πάολο, όταν σημειώθηκε το δυστύχημα στο Γκουαρατούμπα, στην πολιτεία Παρανά.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή τροχαία αυτοκινητοδρόμων της Βραζιλίας, μόλις ένας από τους 10 επιβαίνοντες στο βανάκι, ένας 17χρονος κωπηλάτης, επέζησε. Ο οδηγός του φορτηγού, ένας 30χρονος, υπέστη ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η αστυνομία περιέγραψε ότι το φορτηγό δεν κατάφερε να φρενάρει και έπεσε πάνω στο πίσω μέρος του βαν, το οποίο εκσφενδονίστηκε προς τα εμπρός και συγκρούστηκε στη συνέχεια με το πίσω μέρος ενός οχήματος, που οδηγούσε ένας άνδρας, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

Κατόπιν το βανάκι άρχισε να περιστρέφεται και το φορτηγό το έριξε εκτός του δρόμου, πέφτοντας πάνω του, συμπλήρωσε η αστυνομία.

Ο πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν τον πόνο της απώλειας ενός παιδιού ή ενός εγγονιού. Ο πόνος είναι ανεπανόρθωτος», έγραψε ο Λούλα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE