Ευρεία σύσκεψη υπό τον ΠτΔ για διαφθορά και εγκληματικότητα - Τι ζήτησε από την Αστυνομία

Ευρεία σύσκεψη υπό τον ΠτΔ για διαφθορά και εγκληματικότητα - Τι ζήτησε από την Αστυνομία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, με τη συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα κ. Γιώργου Σαββίδη και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κ. Σάββα Αγγελίδη, του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριου Χαρτσιώτη, της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω κας Ειρήνης Πική, του Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Θεμιστού Αρναούτη, της Προϊσταμένης της ΜΟΚΑΣ κας Μαρίας Κυρμίζη-Αντωνίου, του Εφόρου Φορολογίας κ. Σωτήρη Μαρκίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να υπάρξει ο μέγιστος συντονισμός και η επιτάχυνση της διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν την καταπολέμηση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από την Αστυνομία να υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση αναφορικά με τυχόν αναγκαίες προσλήψεις εξειδικευμένου τεχνοκρατικού προσωπικού, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη και η ταχύτερη διεκπεραίωση του ανακριτικού έργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE