Ευρεία σύσκεψη υπό τον ΠτΔ για διαφθορά και εγκληματικότητα - Τι ζήτησε από την Αστυνομία

Ευρεία σύσκεψη υπό τον ΠτΔ για διαφθορά και εγκληματικότητα - Τι ζήτησε από την Αστυνομία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, με τη συμμετοχή του Γενικού Εισαγγελέα κ. Γιώργου Σαββίδη και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κ. Σάββα Αγγελίδη, του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριου Χαρτσιώτη, της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω κας Ειρήνης Πική, του Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Θεμιστού Αρναούτη, της Προϊσταμένης της ΜΟΚΑΣ κας Μαρίας Κυρμίζη-Αντωνίου, του Εφόρου Φορολογίας κ. Σωτήρη Μαρκίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να υπάρξει ο μέγιστος συντονισμός και η επιτάχυνση της διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν την καταπολέμηση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από την Αστυνομία να υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση αναφορικά με τυχόν αναγκαίες προσλήψεις εξειδικευμένου τεχνοκρατικού προσωπικού, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη και η ταχύτερη διεκπεραίωση του ανακριτικού έργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE