Ιράν: Έγγραφη διαμαρτυρία στον ΟΗΕ για τις απειλές ισραηλινού πλήγματος στις πυρηνικές εγκαταστάσεις

Ιράν: Έγγραφη διαμαρτυρία στον ΟΗΕ για τις απειλές ισραηλινού πλήγματος στις πυρηνικές εγκαταστάσεις

Γραπτή διαμαρτυρία στον πυρηνικό επιτηρητή του ΟΗΕ έστειλε το Ιράν, με αντικείμενο τις απειλές του Ισραήλ κατά των πυρηνικών του εγκαταστάσεων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου.

Το Ισραήλ έχει ορκιστεί να χτυπήσει το Ιράν, αφού η Τεχεράνη εκτόξευσε περίπου 200 βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του την 1η Οκτωβρίου, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν θα μπορούσαν να είναι μεταξύ των πιθανών στόχων.

«Οι απειλές για επίθεση σε πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι αντίθετες με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ... και καταδικάζονται... έχουμε στείλει επιστολή σχετικά με αυτό στον πυρηνικό παρατηρητή του ΟΗΕ», δήλωσε ο Ιρανός εκπρόσωπος στην τοποθέτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE