Έκρυψε στο όχημα του εργαλεία και ομολόγησε δύο διαρρήξεις - Χειροπέδες σε 32χρονο

Έκρυψε στο όχημα του εργαλεία και ομολόγησε δύο διαρρήξεις - Χειροπέδες σε 32χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 32 ετών, σχετικά με δύο υποθέσεις διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, στη Λευκωσία, προχώρησαν το βράδυ που πέρασε, μέλη της Αστυνομίας. Ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.00 το βράδυ της Κυριακής, σε περιοχή στα Λατσιά, μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων, του ΤΑΕ Λευκωσίας, εντόπισαν τον 32χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε νωρίτερα την ίδια μέρα, μετά από στοιχεία που προέκυψαν, κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 32χρονου, όπου εντοπίστηκε αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων. Ανακρινόμενος από τα μέλη του ΤΑΕ, ο 32χρονος ύποπτος ομολόγησε τη διάπραξη των δύο διαρρήξεων.

Πρόκειται για υποθέσεις διάρρηξης δύο πρατηρίων καυσίμων, στην περιοχή Στροβόλου και Λευκωσίας, που διαπράχθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου και 06 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Από το πρώτο πρατήριο κλάπηκε χρηματικό ποσό, ενώ από το δεύτερο υποστατικό δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία. Στις εγκαταστάσεις των δύο υποστατικών, κατά τη διάρρηξή τους, προκλήθηκε ζημιά αξίας 80 ευρώ και 400 ευρώ, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE