Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Η γυναίκα ζητούσε το ποσό των 5.000 ραντ ή 330 ευρώ, διευκρίνισε ο Χανγκουάνι Μουλαούτζι, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
«Επικοινωνήσαμε μαζί της και την συνάντησε ένας αστυνομικός με πολιτικά. Εκείνη πήρε τα χρήματα και του έδωσε το παιδί. Την συλλάβαμε επί τόπου», πρόσθεσε.
Η 20χρονη κατηγορείται για εμπορία ανθρώπου και θα δικαστεί στις 26 Οκτωβρίου. Το παιδί της το έχει αναλάβει η Πρόνοια.
Μια εκπρόσωπος του ιστοτόπου Gumtree ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η μικρή αγγελία διαγράφτηκε αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό τι πουλούσε η γυναίκα. "Επικοινωνήσαμε με την Childline", έναν μη κυβερνητικό οργανισμό που αγωνίζεται κατά της κακομεταχείρισης των παιδιών, και "παίρνουμε πολύ σοβαρά την υπόθεση αυτή και συνεργαζόμαστε πλήρως με την αστυνομία", είπε.
Πηγή: Πρωτο Θεμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




