Σε επαγρύπνηση η Cyta μετά την κυβερνοεπίθεση - Δεν επηρεάστηκε η λειτουργία της

Σε επαγρύπνηση η Cyta μετά την κυβερνοεπίθεση - Δεν επηρεάστηκε η λειτουργία της

Δεν έχει επηρεαστεί η λειτουργία της Cyta από την προσπάθεια κυβερνοεπίθεσης, που δέχθηκε το Σάββατο, διαβεβαίωσε με δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Οργανισμού, Μαρία Τσιάκκα Ολυμπίου.

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η προσπάθεια κυβερνοεπίθεσης που δέχτηκε ο Οργανισμός «αντιμετωπίστηκε επιτυχώς», τονίζοντας ότι η Cyta «είναι σε επαγρύπνηση».

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του ΔΣ της Cyta, ο Οργανισμός «έχει δεχτεί κυβερνοεπίθεση και είχε τεθεί προσωρινά, για κάποια ώρα, εκτός λειτουργίας η ιστοσελίδα του».

«Δεν έχει επηρεαστεί η λειτουργία του Οργανισμού, αλλά η ομάδα ασφαλείας της Cyta είναι σε επαγρύπνηση», είπε.

Ανέφερε, επίσης, πως η Cyta «παρακολουθεί την κατάσταση, καθώς εξελίσσεται».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σοβαρό επεισόδιο στη Νεκρή Ζώνη: Τούρκοι στρατιώτες πέταξαν πέτρες και επιχείρησαν σύλληψη Ε/κ γεωργών

Νέο σοβαρό επεισόδιο στη Νεκρή Ζώνη: Τούρκοι στρατιώτες πέταξαν πέτρες και επιχείρησαν σύλληψη Ε/κ γεωργών

Νέο ανησυχητικό περιστατικό παρενόχλησης Ελληνοκυπρίων γεωργών από Τούρκους στρατιώτες σημειώθηκε στη Νεκρή Ζώνη, αυτή τη φορά στην περιοχή του Μάμμαρι, λίγες μόλις εκατοντάδες μέτρα από τη Δένεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE