Τρόμος για ηλικιωμένο στη Λεμεσό: Άκουσε δυνατό θόρυβο και είδε τον δράστη να βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο του

Τρόμος για ηλικιωμένο στη Λεμεσό: Άκουσε δυνατό θόρυβο και είδε τον δράστη να βάζει φωτιά στο  αυτοκίνητο του

Κακόβουλα τέθηκε φωτιά που ξέσπασε, τα ξημερώματα, σε όχημα ιδιοκτησίας 74χρονου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του, στην περιοχή Αγίας Φύλας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο παραπονούμενος ανέφερε πως, γύρω στις 2:30, ξύπνησε από δυνατό θόρυβο σπασίματος τζαμιού και είδε, από το παράθυρο της οικίας του, ένα άγνωστο πρόσωπο να αδειάζει το περιεχόμενο πλαστικής μπουκάλας εντός του οχήματος του και να ρίχνει σε αυτό ένα φλεγόμενο κομμάτι ρούχου.

Ο δράστης, σύμφωνα με τον 74χρονο, τράπηκε ακολούθως σε φυγή, ενώ ο ίδιος και η σύζυγος του προσέτρεξαν και κατέσβησαν τη φωτιά με τη χρήση λάστιχου.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ όπως διαπιστώθηκε το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές αξίας 3 χιλιάδων ευρώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE