Ξέσπασε φωτιά σε όχημα σε χώρο στάθμευσης γνωστού κέντρου δεξιώσεων στη Λεμεσό - Επεκτάθηκε σε χόρτα

Ξέσπασε φωτιά σε όχημα σε χώρο στάθμευσης γνωστού κέντρου δεξιώσεων στη Λεμεσό - Επεκτάθηκε σε χόρτα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου (19/10), μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε όχημα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, το αυτοκίνητο βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης γνωστού κέντρου δεξιώσεων στην Παρεκκλησιά όταν έγινε αντιληπτό ότι άρπαξε φωτιά. Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε ξηρά χόρτα ωστόσο οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο κατάφεραν να την περιορίσουν και να την κατασβήσουν.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ κάηκε και μισό δεκάριο από ξηρά χόρτα.

Σημειώνεται ότι δεν κινδύνεψε κανείς ενώ, εκ πρώτης όψεως, η πυρκαγιά φαίνεται να οφείλεται σε μηχανικό ή ηλεκτρικό πρόβλημα που υπέστη το όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE