LIKE ONLINE

Η Samsung ανακοίνωσε νέο smartphone για την Ευρώπη - Πότε θα κυκλοφορήσει

Η Samsung ανακοίνωσε νέο smartphone για την Ευρώπη - Πότε θα κυκλοφορήσει

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα το Galaxy A16 5G και τώρα έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα με το μικρό του αδερφάκι, το Galaxy A16 (4G) που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Νοέμβριο. Η εταιρία λέει ότι αυτά τα δύο smartphones έρχονται για να μείνουν, καθώς θα λαμβάνουν OS updates για τα επόμενα 6 χρόνια.

Το 4G μοντέλο δεν έχει μεγάλες διαφορές από το 5G και έρχεται με μία OLED FHD+ οθόνη στις 6.7 ίντσες που υποστηρίζει παράλληλα 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης. Παράλληλα, έχει 5.000mAh στην μπαταρία του, η οποία φορτίζει 25W φορτιστή, ενώ στο πίσω μέρος θα βρείτε τρεις διαφορετικές κάμερες.

Ο κεντρικός φακός είναι στα 50MP, ενώ υπάρχουν άλλοι δύο σένσορες στα 5 και 2MP. Η selfie κάμερα είναι στα 13MP. Το τηλέφωνο έχει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό και είναι αρκετά λεπτό μόλις 7.9 χιλιοστά, ενώ παράλληλα έχει λάβει IP54 πιστοποίηση, κάτι που σημαίνει ότι αντέχει στο νερό και στην σκόνη.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, το Samsung Galaxy A16 4G έχει στο εσωτερικό του τον Helio G99 της MediaTek, έχει 4GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να μεγαλώσει με microSD έως και 1TB. Η τιμή του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά υπολογίζουμε να κυμαίνεται περίπου -50 ευρώ από το 5G μοντέλο.

Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στην Ευρώπη μέσα στον Νοέμβριο σε τρία χρώματα, γκρι, πράσινο και μπλε.

ΠΗΓΗ: Unboxholics.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τραγωδία στα κατεχόμενα με θύμα Ελληνοκύπριο - Πήγε σε καζίνο και απεβίωσε μετά από αδιαθεσία

• Η επική απάντηση της Νανάς σε σχόλια για το live με Φειδία και Τορναρίτη - «Έκαμα τα παλλούτζια μου χρυσά» - Δείτε βίντεο

• Κακά μαντάτα για όσους έχουν λογαριασμό στο Netflix - Έρχεται νέα αύξηση στις τιμές

• Παράξενο πράσινο φως στον ουρανό «σήκωσε στο πόδι» τη Λεμεσό - Οι πιθανές εξηγήσεις - Δείτε βίντεο

• Καταζητείται ο 27χρονος Μεχμέτ Νικόλας για την απόπειρα φόνου έξω από μπαρ στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

• Σε τραγική κατάσταση το σπίτι της 3χρονης Στέφανης στη Λεμεσό με λευχαιμία - «Ψάχνουμε εθελοντές κτίστες για επιδιορθώσεις»

• Ευχάριστα νέα για την 5χρονη Ελευθερία από το Ξυλοφάγου - Βγήκε νικήτρια μετά από μια δύσκολη μάχη υγείας



Νετανιάχου: «Δείχνει» το Ιράν για την επίθεση κοντά στην κατοικία του και απειλεί με αντίποινα - «Θα πληρώσετε βαρύ τίμημα»

Νετανιάχου: «Δείχνει» το Ιράν για την επίθεση κοντά στην κατοικία του και απειλεί με αντίποινα - «Θα πληρώσετε βαρύ τίμημα»

Μήνυμα για αντίποινα έστειλε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μετά την επίθεση με drone κοντά στο σπίτι του. Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έκανε λόγο για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, με τις ζημιές να είναι εμφανείς στην οικία του και τον ίδιο να απουσιάζει τη στιγμή της επίθεσης, ενώ άφησε αιχμή για άμεση απάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top