Καταζητείται ο 27χρονος Μεχμέτ Νικόλας για την απόπειρα φόνου έξω από μπαρ στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Καταζητείται ο 27χρονος Μεχμέτ Νικόλας για την απόπειρα φόνου έξω από μπαρ στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 27 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, και μαχαιροφορίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Μεχμέτ Νικόλα Μεχμέτ, ημερομηνία γέννησης 26/05/1997, από Λεμεσό, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπό διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024, γύρω στις 12.30π.μ., έξω από νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, στη Λεμεσό, άντρας ηλικίας 22 ετών, δέχθηκε επίθεση από άλλο άντρα, ο οποίος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.