LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια δεν τα σταματά τίποτα μέχρι το τέλος του μήνα - Ξεπερνούν τα εμπόδια με ευκολία

Αυτά τα ζώδια δεν τα σταματά τίποτα μέχρι το τέλος του μήνα - Ξεπερνούν τα εμπόδια με ευκολία

Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι για τους περισσότερους από εμάς, αλλά τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου καταφέρνουν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια και να δείξουν πόσο δυνατοί είναι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Κριός
Οι Κριοί επικεντρώνονται στην αυτοπραγμάτωσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, δουλεύοντας για την ψυχική τους υγεία ή αναπτύσσοντας το πνευματικό τους ταξίδι. Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς αυτή η προσωπική ανάπτυξη μπορεί να κάνει τους Κριούς να βιώσουν προκλήσεις από το περιβάλλον τους. Ευτυχώς, η αποφασιστικότητά τους θα ενεργοποιηθεί και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να διαχειριστούν αυτές τις τοξικές σχέσεις – ή και να τις διακόψουν.

Ζυγός
Οι Ζυγοί επαναπροσδιορίζουν ενεργά τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2024 και δίνουν προτεραιότητα στην ανεξαρτησία τους. Θα γίνουν πιο αποφασιστικοί. Καθώς η ανεξαρτησία είναι κάτι με το οποίο συχνά παλεύουν, αυτό είναι πολύ θετικό – αν και δύσκολο.Έτσι, όσο παραμένουν σταθεροί στις αποφάσεις που επιλέγουν να πάρουν, θα έχουν την τύχη με το μέρος τους και τον δυναμισμό τους τονωνμένο.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι επιδειώκουν μια νέα επαγγελματική πορεία και όχι μόνο ανάληψη ευθυνών όλον αυτόν τον καιρό. Έτσι, μπορεί μέχρι το τέλος του μήνα να αλλάξουν δουλειά ή να πάρουν μετάθεση. Αλλαγές θα υπάρξουν και στα οικογενειακά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι αρνητικά. Πριν από τον Νοέμβριο τα πάντα θα έχουν μπει σε τάξη.

Πηγή: marieclaire.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ξύλο μέχρι τελικής πτώσης ανάμεσα σε μαθητές σε Γυμνάσιο - Πιάστηκαν στα χέρια για αρκετή ώρα - Δείτε βίντεο

• Κεραυνός για επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας - «Η Κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις με σοβαρό τρόπο»

• Πότε μια μητέρα ή ένας πατέρας θεωρείται μονογονιός και δικαιούται επίδομα Μονογονεϊκής Οικογένειας;

• Κάμερες: Σε ποια σημεία θα τοποθετηθούν στα λεωφορεία - Πώς θα λειτουργούν

• Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή η 19χρονη Μαριάννα - «Φώτιζε το δωμάτιο με το καταπληκτικό της χαμόγελο»

• Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στα γραφεία του Άντρου Καραπατάκη - Δείτε φωτογραφία



Αναληθής ο ισχυρισμός Τατάρ πέρι πρότασης Γκουτέρες για αμνηστία στον Αϊκούτ

Αναληθής ο ισχυρισμός Τατάρ πέρι πρότασης Γκουτέρες για αμνηστία στον Αϊκούτ

Δεν είναι αληθής ο ισχυρισμός του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ ότι κατά το άτυπο τριμερές δείπνο στη Νέα Υόρκη ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να δώσει αμνηστία στον Σιμόν Αϊκούτ, ο οποίος κατηγορείται για σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, αναφέρουν πηγές στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top