ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Παραμένει το μουντό σκηνικό με νεφώσεις και μέτριους ανέμους - Κάτω από τους 28 η θερμοκρασία

Καιρός: Παραμένει το μουντό σκηνικό με νεφώσεις και μέτριους ανέμους - Κάτω από τους 28 η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες τοπικές νεφώσεις, ιδιαίτερα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο προοδευτικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, ωστόσο στα δυτικά μέχρι το απόγευμα, θα στραφούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, παροδικά όμως στα ανατολικά και τα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βόρειες μέχρι βορειοανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο παροδικά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ξύλο μέχρι τελικής πτώσης ανάμεσα σε μαθητές σε Γυμνάσιο - Πιάστηκαν στα χέρια για αρκετή ώρα - Δείτε βίντεο

• Κεραυνός για επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας - «Η Κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις με σοβαρό τρόπο»

• Πότε μια μητέρα ή ένας πατέρας θεωρείται μονογονιός και δικαιούται επίδομα Μονογονεϊκής Οικογένειας;

• Κάμερες: Σε ποια σημεία θα τοποθετηθούν στα λεωφορεία - Πώς θα λειτουργούν

• Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή η 19χρονη Μαριάννα - «Φώτιζε το δωμάτιο με το καταπληκτικό της χαμόγελο»

• Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στα γραφεία του Άντρου Καραπατάκη - Δείτε φωτογραφία



Ερσίν Τατάρ: Κανείς να μην αναμένει σύντομα λύση - «Δική τους ντροπή είναι το γεγονός ότι δεν μας βλέπει η ΕΕ»

Ερσίν Τατάρ: Κανείς να μην αναμένει σύντομα λύση - «Δική τους ντροπή είναι το γεγονός ότι δεν μας βλέπει η ΕΕ»

Κανείς δεν πρέπει να περιμένει λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Κύπρο, ανέφερε ο Ερσίν Τατάρ λέγοντας ότι ως Τ/κ περιμένουν πλέον να επιλυθούν προβλήματα που έχουν σχέση με ΜΟΕ, κάτι που ζήτησε ο ΓΓ, ο οποίος ζήτησε τουλάχιστον να καταβληθεί προσπάθεια για να γίνουν βήματα που θα διευκολύνουν τη ζωή του λαού, όπως το άνοιγμα σημείων διέλευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top