ΔΙΕΘΝΗ

Νύφη έδιωξε την αδελφή της από τη γαμήλια τελετή επειδή φορούσε λευκό φόρεμα: «Σκόπιμη επιλογή για να σαμποτάρει την ημέρα μου»

Νύφη έδιωξε την αδελφή της από τη γαμήλια τελετή επειδή φορούσε λευκό φόρεμα: «Σκόπιμη επιλογή για να σαμποτάρει την ημέρα μου»

Μια εξαγριωμένη νύφη έδιωξε τη μεγάλη της αδελφή από τη γαμήλια τελετή της, αφού εμφανίστηκε φορώντας λευκό φόρεμα που έμοιαζε με νυφικό.

Μιλώντας στο Reddit, η νιόπαντρη Άσλεϊ κατηγόρησε την αδελφή της ότι έκλεψε τις εντυπώσεις με την επιλογή του λευκού φορέματος, και όπως λέει η ίδια, αποφάσισε να τη δοκιμάσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, όπως σημειώνεται σε άρθρο της New York Post.

«Είναι εξαντλητικό, αλλά πίστεψα ότι τουλάχιστον στον γάμο μου θα συμμορφωνόταν», έγραψε η νύφη. «Ποτέ δεν ήμασταν κοντά, πάντα προσπαθούσε να με ξεπεράσει, ακόμα και κατά τη διάρκεια οικογενειακών εκδηλώσεων» συμπλήρωσε η νύφη.

 

Η Άσλεϊ λέει ότι έδωσε σε όλους μια προειδοποίηση πριν από τον γάμο ότι κανείς δεν θα φορέσει λευκό φόρεμα εκτός από εκείνη. «Δεν ήταν διαπραγματεύσιμο», δήλωσε στην ανάρτησή της στο Reddit. Η μεγαλύτερη αδελφή της στη συνέχεια σχολίασε ότι η νύφη ήταν ανασφαλής και πολύ επικεντρωμένη σε ξεπερασμένες παραδόσεις.

«Της είπα ότι είτε συμφωνούσαμε είτε όχι, έπρεπε να το σεβαστεί», έγραψε η Ashley. «Το πρωί του γάμου, εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό, δαντελένιο φόρεμα μέχρι το πάτωμα. Ήταν ουσιαστικά ένα νυφικό φόρεμα. Η καρδιά μου ράγισε και τη ρώτησα ευθέως τι στο διάολο σκεφτόταν. Μου είπε “δεν είναι τόσο λευκό και, εξάλλου, κανένας δεν θα νοιαστεί”».

Η νύφη υπερασπίστηκε τον εαυτό της και είπε στην αδελφή της να αλλάξει φόρεμα ή να φύγει, με αποτέλεσμα η αδελφή της να ξεσπάσει. «Έκανε ένα ξέσπασμα θυμού για το πώς της κατέστρεψα τη μέρα της και έφυγε», έγραψε η Ashley. «Έτσι, είπα στο προσωπικό να μην την αφήσουν να ξαναμπεί αν δεν αλλάξει. Δεν επέστρεψε ποτέ και τώρα λέει σε όλους ότι κατέστρεψα τη σχέση μας για τα καλά» συμπλήρωσε.

Τώρα, η νύφη δέχεται τα μούτρα των γονιών της επειδή έδιωξε την αδελφή της από τη γαμήλια τελετή, παρόλο που γνωρίζουν ότι το λευκό φόρεμα ήταν μια εσκεμμένη επιλογή. Στο διαδίκτυο, οι περισσότεροι τάχθηκαν με το μέρος της νύφης.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ξύλο μέχρι τελικής πτώσης ανάμεσα σε μαθητές σε Γυμνάσιο - Πιάστηκαν στα χέρια για αρκετή ώρα - Δείτε βίντεο

• Κεραυνός για επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας - «Η Κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις με σοβαρό τρόπο»

• Πότε μια μητέρα ή ένας πατέρας θεωρείται μονογονιός και δικαιούται επίδομα Μονογονεϊκής Οικογένειας;

• Κάμερες: Σε ποια σημεία θα τοποθετηθούν στα λεωφορεία - Πώς θα λειτουργούν

• Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή η 19χρονη Μαριάννα - «Φώτιζε το δωμάτιο με το καταπληκτικό της χαμόγελο»

• Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στα γραφεία του Άντρου Καραπατάκη - Δείτε φωτογραφία



Ερσίν Τατάρ: Κανείς να μην αναμένει σύντομα λύση - «Δική τους ντροπή είναι το γεγονός ότι δεν μας βλέπει η ΕΕ»

Ερσίν Τατάρ: Κανείς να μην αναμένει σύντομα λύση - «Δική τους ντροπή είναι το γεγονός ότι δεν μας βλέπει η ΕΕ»

Κανείς δεν πρέπει να περιμένει λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Κύπρο, ανέφερε ο Ερσίν Τατάρ λέγοντας ότι ως Τ/κ περιμένουν πλέον να επιλυθούν προβλήματα που έχουν σχέση με ΜΟΕ, κάτι που ζήτησε ο ΓΓ, ο οποίος ζήτησε τουλάχιστον να καταβληθεί προσπάθεια για να γίνουν βήματα που θα διευκολύνουν τη ζωή του λαού, όπως το άνοιγμα σημείων διέλευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top