ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής του Στροβόλου: Θέλουν να μονοδρομήσουν κεντρικό δρόμο μόνο για το συμφέρον μιας επιχείρησης

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής του Στροβόλου: Θέλουν να μονοδρομήσουν κεντρικό δρόμο μόνο για το συμφέρον μιας επιχείρησης

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής της Δασούπολης καθώς θέλουν να μονοδρομήσουν ένα κεντρικό δρόμο μόνο για το συμφέρον μιας επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ThemaOnline κάτοικος της περιοχής, πρόκειται για την οδό Νίκου Γιάγκου όπου ήρθε εισήγηση από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δημαρχείου για να μονοδρομηθεί ο δρόμος και να γίνουν 4 θέσεις στάθμευσης 60 λεπτών, με την δικαιολογία ότι θα εξυπηρετήσουν τον κόσμο που πάει σε γνωστό ιδιωτικό νοσηλευτήριο που βρίσκεται στον συγκεκριμένο δρόμο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο κάτοικος της περιοχής: «To ιδιωτικό νοσηλευτήριο έχει δημιουργήσει πάνω από 200 χώρους στάθμευσης και ο συγκεκριμένος δρόμος αν μονοδρομηθεί θα εξυπηρετήσει μόνο την ιδιωτική επιχείρηση και θα ταλαιπωρήσει όλους τους κατοίκους».

Οι κάτοικοι της περιοχής διαφωνούν καθώς είναι ένας δρόμος που δεν μπορεί να μονοδρομηθεί, είτε μπαίνοντας, είτε βγαίνοντας και μάλιστα ο παραπονούμενος πολίτης μας ανέφερε πως έχει πληροφορίες ότι η συγκεκριμένη αίτηση έγινε από την ιδιωτική επιχείρηση. 

Συμπλήρωσε επίσης ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη επιχείρηση εκεί κοντά, τονίζοντας ακόμη ότι το ιδιωτικό νοσηλευτήριο βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου, πράγμα που συνεπάγεται με το ότι οι επισκέπτες του νοσηλευτηρίου δεν θα επιλέξουν να σταθμεύσουν το όχημα τους απέναντι.

«Δεν υπάρχει λογική στην απάντηση ότι θα εξυπηρετηθεί ο κόσμος του ιδιωτικού νοσηλευτήριού. Στην συνέχεια διαφάνηκε ότι υπήρχε από το 2021 αίτημα της επιχείρησης να γίνει μονόδρομος και οι 4 χώροι στάθμευσης, κάτι που δεν υλοποίησε ο προηγούμενος Δήμαρχος, ωστόσο τώρα προτάθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες να υλοποιηθεί», είπε στη συνέχεια. 

Καταληκτικά ανέφερε ότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι εναντιωμένοι, καθώς η μονοδρόμηση θα επηρεάσει 13 οδούς, μόνο για το συμφέρον της συγκεκριμένης επιχείρησης. 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ξύλο μέχρι τελικής πτώσης ανάμεσα σε μαθητές σε Γυμνάσιο - Πιάστηκαν στα χέρια για αρκετή ώρα - Δείτε βίντεο

• Κεραυνός για επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας - «Η Κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις με σοβαρό τρόπο»

• Πότε μια μητέρα ή ένας πατέρας θεωρείται μονογονιός και δικαιούται επίδομα Μονογονεϊκής Οικογένειας;

• Κάμερες: Σε ποια σημεία θα τοποθετηθούν στα λεωφορεία - Πώς θα λειτουργούν

• Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από την ζωή η 19χρονη Μαριάννα - «Φώτιζε το δωμάτιο με το καταπληκτικό της χαμόγελο»

• Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στα γραφεία του Άντρου Καραπατάκη - Δείτε φωτογραφία



Αυξημένο ενδιαφέρον από την ΕΕ για το Κυπριακό αναμένει η Λευκωσία - Στην Άγκυρα ο Γερμανός Καγκελάριος, βλέπει Ερντογάν και τηλεφωνική επικοινωνία Γκουτέρες-Φιντάν

Αυξημένο ενδιαφέρον από την ΕΕ για το Κυπριακό αναμένει η Λευκωσία - Στην Άγκυρα ο Γερμανός Καγκελάριος, βλέπει Ερντογάν και τηλεφωνική επικοινωνία Γκουτέρες-Φιντάν

Αμέσως μετά τη λήξη του άτυπου δείπνου της Νέας Υόρκης και παρά το γεγονός ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία για τη διευρυμένη άτυπη συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων, υπάρχει μια κινητικότητα σε επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ των μερών, με πρώτη την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να δείχνει ένα πρόσωπο πιο διαλλακτικό από εκείνο του Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top