Τα χαιρετίσματα του Άντρου στον Αναστασιάδη μέσω twitter και το πείραγμα του Τορναρίτη..

Τα χαιρετίσματα του Άντρου στον Αναστασιάδη μέσω twitter και το πείραγμα του Τορναρίτη..

Με ένα συμβολικό τραγούδι της αριστεράς και του γνωστού Έλληνα Καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου, επέλεξε να εγκαινιάσει την είσοδο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβασε το τραγούδι «Χαιρετίσματα», γράφοντας «Χαιρετίσματα λοιπόν!» με αποδέκτη τον Πρόεδρο Αναστασιάδη!

Σιγά όμως που θα περνούσε απαρατήρητο ένα τέτοιο «ιστορικό» γεγονός στην Πινδάρου και πιο συγκεκριμένα στον μάστορα του twitter εκεί στον Συναγερμό, Νίκο Τορναρίτη. Ευθύς αμέσως λοιπόν μόλις είδε το tweet ο.. Τορναρίτης δεν έχασε λεπτό για πείραγμα και καλωσόρισε τον Α. Κυπριανού γράφοντας του, «Καλώς Όρισες Άντρο Χαιρετίσματα και στην Αντιπολίτευση !!»

Πάντως τα σχόλια για την είσοδο Κυπριανού στο twitter δίνουν και παίρνουν άλλα με πιο αγωνιστική διάθεση και άλλα με πιο σαρκαστική!

Για να δούμε όμως, θα απαντήσει ο Πρόεδρος από την Κίνα στα χαιρετίσματα ή θα κακοφανίσει τον Άντρο πρώτες μέρες του στο twitter..

Τάσος Χριστοδούλου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE