Λετυμπιώτης: Η άτυπη τριμερή, τα ευρωτουρκικά και τα «μαγειρέματα εις βάρος της Κύπρου» - Βίντεο

Λετυμπιώτης:  Η άτυπη τριμερή, τα ευρωτουρκικά και τα «μαγειρέματα εις βάρος της Κύπρου» - Βίντεο

Για την άτυπη τριμερή μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αναφερόμενος τόσο στα όσα ειπώθηκαν όσο και στις αναφορές για «μαγειρέματα εις βάρος της Κύπρου».

Όσον αφορά το Κυπριακό ο κ.Λετυμπιώτης σχολίασε την σημαντικότητα των Ευρωτουρκικών ως  καθοριστικό παράγοντα.

Σημείωσε ότι «οι προεργασίες που γίνονται ενόψει της κινητικότητας που στόχευε η Λευκωσία, έχουν πάντοτε ως βασικό τους θεμέλιο τη διατήρηση των διαχρονικών αρχών και αξιών, των στόχων που έχουν τεθεί γι' αυτό που μπορεί να προκύψει ως η επιθυμητή οριστική, βιώσιμη λύση του Κυπριακού».

Επιπρόσθετα σχολίασε τις  αναφορές του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, για «μαγειρέματα εις βάρος της Κύπρου» και την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Λετυμπιώτης για Αριστοτέλους: Αποφασίστηκε ο διορισμός της σε Γεν. Διευθύντρια - Εισήγηση για διαθεσιμότητά της

Οι θεσμοθετημένες διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται σε κάθε περίπτωση, ίσχυσαν και στους διορισμούς των νέων γενικών διευθυντών των υπουργείων, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επισημαίνοντας ότι την πολιτική κατεύθυνση προσδιορίζει ο πολιτικός προϊστάμενος κάθε υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE