Σκηνές ντροπής στην Κέρκυρα - Ηλικιωμένος χτύπησε και τραυμάτισε το γαϊδουράκι του

Σκηνές ντροπής στην Κέρκυρα - Ηλικιωμένος χτύπησε και τραυμάτισε το γαϊδουράκι του

Ούτε ίχνος ανθρωπιάς δεν είχε αδίστακτος ηλικιωμένος, ο οποίος μεταχειριζόταν τόσο βάναυσα το γαϊδουράκι που διατηρεί σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, ώστε προκάλεσε τον τραυματισμό του άτυχου τετράποδου το απόγευμα της Τρίτης.

Για κακή τύχη του 73χρονου, τον απάνθρωπο τραυματισμό του ζώου αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έφτασαν γρήγορα στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες. Ο ηλικιωμένος προσήχθη για προανάκριση στο τμήμα, όπου έφτασαν και οι αυτόπτες μάρτυρες που υπέβαλαν καταγγελία.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ του βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.