Η Meta προχωράει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού από WhatsApp και Instagram

Η Meta προχωράει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού από WhatsApp και Instagram

Η Meta συνεχίζει τις απολύσεις προσωπικού και αυτή τη φορά η εξέλιξη αφορά διάφορα τμήματά της, όπως το WhatsApp, το Instagram και τα Reality Labs.

Οι πληροφορίες έρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές και κάποιοι εργαζόμενοι ήδη τις επιβεβαίωσαν με αναρτήσεις στα social media τους.

Μέσα σε αυτούς είναι και η Jane Manchun Wong, η οποία και έγινε γνωστή για τις πληροφορίες που μάθαινε για διάφορα νέα χαρακτηριστικά στις πλατφόρμες της Meta, μέχρι που εντάχθηκε στην ομάδα του Threads το 2023.

Εκπρόσωπος της Meta σημείωσε πως «οι αλλαγές γίνονται για να διασφαλιστεί πως η εταιρεία μπορεί να πετύχει τους μακροπρόθεσμους στόχους των επενδυτών. Αυτό περιλαμβάνει μετακινήσεις ομάδων σε άλλες τοποθεσίες, μετακινήσεις στελεχών σε άλλους ρόλους και κάποιες απολύσεις».

Οι απολύσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια των περικοπών 11 χιλιάδων θέσεων εργασίας το 2022 στην Meta και των άλλων 10 χιλιάδων το 2023.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές Εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE