LIFESTYLE

Σοκάρει σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός: «Όταν πεθάνω να με πετάξουν σε χωράφι να φάνε τα όρνια»

Σοκάρει σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός: «Όταν πεθάνω να με πετάξουν σε χωράφι να φάνε τα όρνια»

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού κοινού, ο οποίος ξεχώρισε από την εποχή του καλού ελληνικού κινηματογράφου. Τόσο από τους ρόλους του σε αυτές, όσο και σε πολλές επιτυχημένες ελληνικές σειρές, έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλους.

Μάλιστα μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για το τι θέλει να κάνουν το άψυχο κορμί του όταν φύγει από την ζωή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καλλιβωκά, ο οποίος μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο λέγοντας.

«Ευτυχώς, ξεπέρασα τον καρκίνο, με έσωσε πολύ σπουδαίος γιατρός. Η αγάπη μου είναι η θάλασσα, τη λατρεύω, θα ήθελα αν γινόταν, δεν θα το κάνω βέβαια, δεν το έχω ζητήσει από τους κληρονόμους μου, να με πετάξουν στη θάλασσα», ανέφερε και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Έχω οικογενειακό τάφο και θα μπω εκεί, αλλά θα ήθελα, όχι να με κάψουν, να με πετάξουν σε ένα χωράφι και να με φανέ τα όρνια, θα είμαι πιο χρήσιμος έτσι. Από ματαιοδοξία θα μπω στον τάφο μας, ο οποίος είναι βιζαβί με τον τάφο του Σουρή, σε ωραία θέση, παλιός οικογενειακός. Ο πατέρας μου-και η μάνα μου πέθαναν στα χέρια μου, ήμουν από πάνω τους κι αυτό είναι σπουδαίο».

Σχετικά με την τελευταία του ατάκα περί σπουδαιότητας, είπε στο «Λοιπόν»:

 «Έζησα την τελευταία τους στιγμή και βεβαιώθηκα ότι ο άνθρωπος αυτός είναι πεθαμένος, έτσι ξέκοψα την οποιοδήποτε συναισθηματική επαφή μαζί τους και οι επαφές μου πλέον είναι μόνο πνευματικές. Αγαπάω τον πατέρα και τη μάνα μου. θυμάμαι ότι μου έλεγε η μάνα μου: “Θα μου φέρεις βρε κανένα λουλούδι στον τάφο μου;”. Δεν της πήγα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι είναι στον τάφο, αλλά ότι είναι εδώ.».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top