Επιχείρηση διάσωσης του ΚΣΕΔ - Παρουσίασε συμπτώματα της νόσου των δυτών και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Επιχείρηση διάσωσης του ΚΣΕΔ - Παρουσίασε συμπτώματα της νόσου των δυτών και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στις 17 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:42, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε πιθανό καταδυτικό ατύχημα στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου «ΖΗΝΟΒΙΑ» και συγκεκριμένα σε άτομο το οποίο αφού αναδύθηκε παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα της νόσου των δυτών.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, το οποίο παρέλαβε τον δύτη και τον παρέδωσε σε Ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ).

Ο δύτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας στις 11:25 για περαιτέρω ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE