Πιλότος κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο γυναίκα συγκυβερνήτη, επειδή πήγε στην τουαλέτα κατά την διάρκεια της πτήσης

Πιλότος κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο γυναίκα συγκυβερνήτη, επειδή πήγε στην τουαλέτα κατά την διάρκεια της πτήσης

Ένας εξαγριωμένος πιλότος φέρεται να κλείδωσε τη γυναίκα συγκυβερνήτη έξω από το πιλοτήριο.

Ο λόγος είναι πως απλώς η γυναίκα συγκυβερνήτης πήγε στην τουαλέτα για λίγα λεπτά. Η πτήση της SriLankan Airlines διήρκησε δέκα ώρες, από το Σίδνεϊ με προορισμό το Κολόμπο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η συγκυβερνήτης δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στο πιλοτήριο επειδή τον άφησε μόνο του για λίγα λεπτά.

Ο πιλότος είχε εξοργιστεί καθώς δεν είχε κανονίσει την αντικατάστασή της στο πιλοτήριο σύμφωνα με τις τυπικές διαδικασίες λειτουργίας, οδηγώντας σε αντιπαράθεση μεταξύ των δύο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Χρειάστηκε η παρέμβαση μιας αεροσυνοδού, η οποία διαπραγματεύτηκε με τον πιλότο, ώστε τελικά να τον μεταπείσει και να επιστρέψει η συγκυβερνήτης στην θέση της.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE