ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

AEGEAN: Νέο απευθείας δρομολόγιο θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Ρώμη - Όλες οι λεπτομέρειες

AEGEAN: Νέο απευθείας δρομολόγιο θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Ρώμη - Όλες οι λεπτομέρειες

Η AEGEAN, η κορυφαία ελληνική αεροπορική εταιρεία, έχοντας πάντα στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της τη διασυνδεσιμότητα του νησιού και τις επιθυμίες των επιβατών της για περισσότερες επιλογές και απευθείας δρομολόγια σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου, απευθείας δρομολογίου που θα ενώνει την Κύπρο με τη Ρώμη.

Ειδικότερα, το νέο δρομολόγιο από το Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης» προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Leonardo da Vinci (Fiumicino) της Ρώμης, από τον Απρίλιο του νέου έτους, θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Ρώμη με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις καθ’ όλη τη θερινή περίοδο 2025 ενώ πρόθεση της εταιρείας είναι να διατηρηθεί και το χειμώνα. Η πτήση θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της AEGEAN, στα συστήματα κρατήσεων και στα ταξιδιωτικά γραφεία.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της η AEGEAN, τον περασμένο Ιούνιο εγκαινίασε το νέο Business Lounge της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, συνολικής έκτασης 345 τετραγωνικών μέτρων δίπλα στις πύλες αναχώρησης, με άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα στο διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης.

Για την AEGEAN, που φέτος γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας, η Κύπρος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της δραστηριότητας της, διασφαλίζοντας τη διασυνδεσιμότητα του νησιού έχοντας μεταφέρει διαχρονικά πάνω από 12 εκατ. επιβάτες, τόσο μέσω απευθείας συνδέσεων τακτικών και ναυλωμένων πτήσεων όσο και μέσω των κόμβων της Αθήνας, που εξυπηρετεί με έως 7 καθημερινές πτήσεις και της Θεσσαλονίκης, που εξυπηρετεί με έως 2 καθημερινές πτήσεις αντίστοιχα, από και προς Λάρνακα.

Με την ένταξη του νέου δρομολογίου και την αύξηση της δραστηριότητας της στα ήδη εξυπηρετούμενα δρομολόγια, η AEGEAN το 2025, προγραμματίζει αύξηση της χωρητικότητάς της σε σχέση με το προηγούμενο έτος κατά 9% προσφέροντας 1,25εκ θέσεις συνολικά από/προς Κύπρο.

Ειδικότερα το νέο δρομολόγιο θα εκτελείται ως εξής:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χαμός στους δρόμους της Λεμεσού: Συγκρούστηκε με περιπολικά και πέταξε ναρκωτικά από το παράθυρο - Στο νοσοκομείο αστυνομικός

• Χειροπέδες σε 32χρονο για βομβιστική επίθεση - Τι βρήκαν σε οικία και αποθήκη

• Το «σήριαλ» συνεχίζεται- Τορναρίτης: «Ζητώ συγνώμη, γιατί χθες (με τον Φειδία) δεν ήμουν πρότυπο αλλά «ένας πελλός που τη πόρτα»

• Εντοπίστηκαν επικίνδυνα προϊόντα: Από τσάντα παραλίας μέχρι πλαστικές παντόφλες

• Οι αποκαλύψεις της Νανάς για την κόντρα Τορναρίτη και Φειδία - Όσα σχολίασε σε εκπομπή - Βίντεο



ΠτΔ: Συγκάλεσε έκτακτο Εθνικό Συμβούλιο - Ενημερώνει για συνάντηση με Γκουτέρες και Τατάρ

ΠτΔ: Συγκάλεσε έκτακτο Εθνικό Συμβούλιο - Ενημερώνει για συνάντηση με Γκουτέρες και Τατάρ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 στις 10:30.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top