Χειροπέδες σε 32χρονο για βομβιστική επίθεση - Τι βρήκαν σε οικία και αποθήκη

Χειροπέδες σε 32χρονο για βομβιστική επίθεση - Τι βρήκαν σε οικία και αποθήκη

Επιχείρηση στήθηκε το πρωί στη Λεμεσό για τον εντοπισμό 32χρονου που κατηγορείτο γαι βομβιστική επίθεση μετά την εξασφάλιση εντάλματος σύλληψης.

Στον εντοπισμό οπλισμού και εκρηκτικών υλών, καθώς και στη σύλληψη 32χρονου υπόπτου, οδήγησαν οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για την έκρηξη βόμβας σε όχημα 78χρονου, τα ξημερώματα της 3ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 32χρονου, κάτοικου χωριού της δυτικής Λεμεσού.

Σε επιχείρηση που διεξήχθη τα ξημερώματα, μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού ερεύνησαν την οικία καθώς και αποθήκη του υπόπτου, όπου εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, δυο πιστόλια, σφαίρες, φυσίγγια, γεμιστήρες αυτόματου πυροβόλου όπλου και 20 κιβώτια με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.

Κατασχέθηκαν, επίσης, ένα βαν όχημα και μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ιδιοκτησίας του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Για την υπόθεση της έκρηξης βόμβας στο όχημα του 78χρονου, η Αστυνομία είχε συλλάβει και μια 47χρονη, η οποία φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE