ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσταση ΥΠΕΞ για αποφυγή ταξιδιών στο Λίβανο - Τι να προσέξουν όσοι μένουν εκεί

Σύσταση ΥΠΕΞ για αποφυγή ταξιδιών στο Λίβανο - Τι να προσέξουν όσοι μένουν εκεί

Το Υπουργείο Εξωτερικών επαναλαμβάνει τη σύστασή του προς τους Κύπριους πολίτες όπως αποφεύγουν όλα τα ταξίδια στο Λίβανο, και όσοι επιθυμούν να αναχωρήσουν από τον Λίβανο ενθαρρύνονται έντονα όπως επωφεληθούν από τις διαθέσιμες εμπορικές πτήσεις.

"Το Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί στενά την επιδείνωση της κατάστασης στο Λίβανο και σημειώνει ότι η κατάσταση ασφαλείας στη χώρα μπορεί να επιδεινωθεί περαιτέρω χωρίς προειδοποίηση", σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Οι Κύπριοι πολίτες στον Λίβανο καλούνται να αποφεύγουν όλες τις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, να παραμένουν σε εγρήγορση και να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών.

Καλούνται επίσης να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και τις πληροφορίες από τα διεθνή και τοπικά μέσα ενημέρωσης, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να εφαρμόζουν τα μέγιστα μέτρα ασφαλείας.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι Κύπριοι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν με την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βηρυτό στη Διεύθυνση: Yarzeh Pine Building No 6, Street 15, Baabda.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : +961 5 929 006 (Δευτέρα-Παρασκευή, 08:00-15:00)

Κινητό: +961 71 559 500 (εκτός ωρών εργασίας/σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης).

Φαξ: +961 5 922643

Ηλ.Διεύθυνση: [email protected] και [email protected]

Επίσης μπορούν να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Προξενικών Υποθέσεων στο ΥΠΕΞ στο Τηλέφωνο: +357 22 651113 (Δευτέρα–Παρασκευή, 08:30-15:00) και με το Τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων στα τηλέφωνα: +357 22 801000, +357 22 651295 (Δευτέρα–Παρασκευή, 08:30-15:00), Κινητό Τηλέφωνο: +357 97 775998 (εκτός ωρών εργασίας/σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης)

Οι Κύπριοι πολίτες καλούνται επίσης, να εγγραφούν, εάν το επιθυμούν, στη διαδικτυακή πλατφόρμα εγγραφής Κυπρίων στο εξωτερικό Connect2CY.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χαμός στους δρόμους της Λεμεσού: Συγκρούστηκε με περιπολικά και πέταξε ναρκωτικά από το παράθυρο - Στο νοσοκομείο αστυνομικός

• Χειροπέδες σε 32χρονο για βομβιστική επίθεση - Τι βρήκαν σε οικία και αποθήκη

• Σεισμός 6 Ρίχτερ στην ανατολική Τουρκία

• Εντοπίστηκαν επικίνδυνα προϊόντα: Από τσάντα παραλίας μέχρι πλαστικές παντόφλες

• Να περιμένουμε βροχές μέχρι την Παρασκευή; Πότε πέφτει η θερμοκρασία – Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»

• Καλά νέα για την Μαρινέλλα: Βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από 21 ημέρες, διαβάστε το επίσημο ανακοινωθέν



Κυπριακό: Ολοκληρώθηκε το δείπνο - Πάμε σε πολυμερή συνάντηση- Συμφωνήθηκαν άτυπες συναντήσεις με τις εγγυήτριες δυνάμεις

Κυπριακό: Ολοκληρώθηκε το δείπνο - Πάμε σε πολυμερή συνάντηση- Συμφωνήθηκαν άτυπες συναντήσεις με τις εγγυήτριες δυνάμεις

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3:30 ώρα Κύπρου το άτυπο δείπνο μεταξύ του Προέδρου Χριστοδουλίδη, του Ερσίν Τατάρ και του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στην έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη  Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top