Έτσι προκλήθηκε η φωτιά σε εστιατόριο στο κέντρο της Πάφου - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία

Έτσι προκλήθηκε η φωτιά σε εστιατόριο στο κέντρο της Πάφου - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία

Από το φουγάρο εστιατορίου φαίνεται να προκλήθηκε η φωτιά την Τρίτη σε κτήριο στο κέντρο της Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως γύρω στις 18:05 εκδηλώθηκε φωτιά σε διώροφο κτήριο που βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου.

Στη σκηνή έφτασαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα βυτιοφόρα, μια τηλεσκοπική πλατφόρμα πυρόσβεσης και ένα βυτιοφόρο όχημα, που τελικά κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου

Στο ισόγειο του κτηρίου στεγάζεται εστιατόριο ενώ στον 1ο όροφο στεγάζονται τα γραφεία εταιρείας. Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως κατά τον χρόνο που ξέσπασε η φωτιά στα γραφεία της εταιρείας εργάζονταν περί τα 20 άτομα ενώ στον χώρο του εστιατορίου άλλα τρία άτομα.

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία η φωτιά προκλήθηκε τυχαία από το φουγάρο. Συγκεκριμένα φαίνεται ότι ενώ υπάλληλος του εστιατορίου προσπαθούσε να ανάψει τα κάρβουνα στην ψησταριά ξέσπασε φωτιά στο φουγάρο της κουζίνας. Έγιναν προσπάθειες κατάσβεσής της από τους εκεί παρευρισκόμενους, χωρίς, ωστόσο, αυτό να γίνει κατορθωτό, με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί στα γραφεία της εταιρείας στον 1ο όροφο.

Από την φωτιά το κτήριο του 1ου ορόφου καταστράφηκε ολοσχερώς. Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν και στο εστιατόριο του κτηρίου.

Η σκηνή τελεί υπό φρούρηση ενώ στο μέρος κατά τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν πυροσβεστικά οχήματα. Η υπόθεση διερευνάται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE