ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έρχεται πτώση θερμοκρασίας - Πότε θα δούμε βροχές; - Δείτε αναλυτικά το «μενού»

Καιρός: Έρχεται πτώση θερμοκρασίας - Πότε θα δούμε βροχές; - Δείτε αναλυτικά το «μενού»

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και μετά το μεσημέρι αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής ή και καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού μετά το μεσημέρι.

Την Παρασκευή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι ενώ το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χαμός στους δρόμους της Λεμεσού: Συγκρούστηκε με περιπολικά και πέταξε ναρκωτικά από το παράθυρο - Στο νοσοκομείο αστυνομικός

• Χειροπέδες σε 32χρονο για βομβιστική επίθεση - Τι βρήκαν σε οικία και αποθήκη

• Το «σήριαλ» συνεχίζεται- Τορναρίτης: «Ζητώ συγνώμη, γιατί χθες (με τον Φειδία) δεν ήμουν πρότυπο αλλά «ένας πελλός που τη πόρτα»

• Εντοπίστηκαν επικίνδυνα προϊόντα: Από τσάντα παραλίας μέχρι πλαστικές παντόφλες

• Οι αποκαλύψεις της Νανάς για την κόντρα Τορναρίτη και Φειδία - Όσα σχολίασε σε εκπομπή - Βίντεο

• AEGEAN: Νέο απευθείας δρομολόγιο θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Ρώμη - Όλες οι λεπτομέρειες



ΠτΔ: Συγκάλεσε έκτακτο Εθνικό Συμβούλιο - Ενημερώνει για συνάντηση με Γκουτέρες και Τατάρ

ΠτΔ: Συγκάλεσε έκτακτο Εθνικό Συμβούλιο - Ενημερώνει για συνάντηση με Γκουτέρες και Τατάρ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 στις 10:30.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top