LIKE ONLINE

Ψάχνεις δουλειά; Έξι επαγγέλματα για να βγάλεις χρήματα «χωρίς άγχος»

Ψάχνεις δουλειά; Έξι επαγγέλματα για να βγάλεις χρήματα «χωρίς άγχος»

Ζούμε σε μια εποχή με… μπόλικο άγχος. Κάτι που φυσικά συνδέεται και με τις δουλειές μας. Εάν αυτή τη στιγμή φοβάστε να πάτε στη δουλειά και ψάχνετε για κάτι νέο, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Εάν η τρέχουσα δουλειά σας είναι πολύ αγχωτική, ίσως σκέφτεστε να μεταβείτε σε κάτι λιγότερο έντονο. Πολλές δουλειές πληρώνουν καλά, χωρίς να σας κάνουν να νιώθετε άγχος ή ‘καμένος’ όλη την ώρα.

Είτε δημιουργείτε διαδικτυακό περιεχόμενο, είτε βοηθάτε τους ανθρώπους να μείνουν σε φόρμα ως personal trainer, υπάρχουν πολλές επιλογές για μια δουλειά που σας βοηθά να παραμείνετε ήρεμοι και χαλαροί. Τώρα θα δούμε 6 τέτοιες δουλειές. Αποτελούν κομμάτι μίας μεγαλύτερης λίστας που έφτιαξε το makingsenseofcents.com.

1. Freelance αρθρογράφος

Οι ανεξάρτητοι αρθρογράφοι/ δημιουργοί κειμένων, δημιουργούν περιεχόμενο για πελάτες. Για blog posts, διαφημιστικό υλικό και πολλά άλλα.

Είναι σύνηθες οι ανεξάρτητοι συγγραφείς να εργάζονται αυτόνομα. Παίρνουν θέματα από πελάτες και να στέλνουν την ολοκληρωμένη εργασία τους στο τέλος. Περιστασιακά, μπορεί να λάβουν σχόλια από τους πελάτες, όπως προτάσεις για βελτίωση, αλλά αυτή είναι συνήθως όλη η ανθρώπινη αλληλεπίδραση που έχουν.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εργασίες χαμηλού στρες από το σπίτι όπου εργάζεστε μόνοι. Δείτε εδώ: Έξι websites που σε πληρώνουν για να γράφεις άρθρα (και δουλεύεις από το σπίτι).

2. Πουλήστε εκτυπώσιμα προϊόντα

Η πώληση ψηφιακών εκτυπώσιμων υλικών στο διαδίκτυο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εργάζεστε από το σπίτι με λιγότερο άγχος και να κερδίσετε χρήματα.

Η δημιουργία εκτυπώσιμων μπορεί να είναι μια λιγότερο αγχωτική δουλειά, επειδή χρειάζεται μόνο να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό αρχείο για κάθε προϊόν και, στη συνέχεια, μπορείτε να το πουλήσετε πολλές φορές. Δεν είναι επίσης ακριβό να ξεκινήσετε, επειδή το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα laptop ή ένας υπολογιστής και μια σύνδεση στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά από το σπίτι και στον δικό σας χρόνο. Τα εκτυπώσιμα είναι πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο και να εκτυπώσετε στο σπίτι. Δείτε εδώ: Αυτή η 34χρονη ξεκίνησε με 40 δολάρια. Τώρα βγάζει 220.000 δολάρια τον χρόνο από την ιδέα της.

3. Διορθωτής κειμένων

Εάν σας αρέσει να διαβάζετε άρθρα ή βιβλία και να εντοπίζετε λάθη, τότε μπορεί να βρείτε αυτή τη δουλειά ενδιαφέρουσα. Το κύριο καθήκον ενός διορθωτή είναι να διαβάζει το περιεχόμενο και να αναζητά λάθη στην ορθογραφία, τη γραμματική και τη στίξη. Είναι η τελευταία… γραμμή άμυνας, διασφαλίζοντας ότι όλα είναι τέλεια πριν βγουν στον κόσμο. Πολλοί διορθωτές απολαμβάνουν την ευελιξία που έχει αυτή η δουλειά, καθώς μπορούν συχνά να ορίσουν τις δικές τους ώρες και να εργάζονται από εκεί που νιώθουν πιο άνετα.

Πολλοί συγγραφείς, ιδιοκτήτες ιστοσελίδων και φοιτητές μισθώνουν διορθωτές για να βελτιώσουν τη δουλειά τους. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για διορθωτές και μπορείτε να βρείτε θέσεις εργασίας σε διαφορετικούς ιστότοπους.

Ακόμη και οι καλύτεροι συγγραφείς μπορούν να κάνουν λάθη στη γραμματική, τη στίξη και την ορθογραφία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρόσληψη ενός διορθωτή μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για όλους σχεδόν.

4. Personal trainer

Οι personal trainers βοηθούν τους ανθρώπους να κρατούν την καλή φυσική τους κατάσταση και να είναι πιο υγιείς, κάτι που μπορεί να σημαίνει τη δημιουργία σχεδίων προπόνησης, την παροχή κινήτρων για γυμναστική ή την επίδειξη του σωστού τρόπου άρσης βαρών.

Οι personal trainers εργάζονται σε γυμναστήριο, κέντρα αποκατάστασης ή ακόμα και μόνοι τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Αυτή η δουλειά έχει κάποια ευελιξία, κάτι που αρέσει σε πολλούς personal trainers. Μπορείτε να επιλέξετε ποιον θα εκπαιδεύσετε, πού θα εργαστείτε και πότε θα έχετε συνεδρίες. Επιπλέον, δεν είστε κολλημένοι σε ένα γραφείο όλη την ημέρα, κάτι που διατηρεί τα πράγματα φρέσκα και διασκεδαστικά.

5. Pet sitter

Eίναι μια εξαιρετική δουλειά αν σας αρέσουν τα ζώα και απολαμβάνετε τη φροντίδα τους. Αυτή είναι μια δουλειά που συνήθως δεν έχει πολύ άγχος. Επιπλέον, αν σας αρέσουν τα κατοικίδια, τότε πιθανότατα απολαμβάνετε να βρίσκεστε κοντά τους, κάτι που μπορεί να κάνει τη δουλειά διασκεδαστική.

Η κύρια δουλειά του pet sitter είναι να φροντίζει τα κατοικίδια ζώα όσο λείπουν οι ιδιοκτήτες τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει να τα ταΐζετε, να τους δίνετε νερό και να παίζετε μαζί τους. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο αισθάνεται χαρούμενο και ασφαλές όταν ο ιδιοκτήτης του δεν είναι στο σπίτι.

Μπορεί να έρθουν κατοικίδια στο σπίτι σας ή μπορείτε να πάτε στον ιδιοκτήτη τους (αυτό είναι κάτι που έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων). Είναι ένα επάγγελμα που το είδαμε να αναπτύσσεται και μέσα στις καραντίνες.

6. Φωτογράφος στοκ φωτογραφιών

Μπορείς να φωτογραφίσεις πράγματα όπως ανθρώπους, επιχειρήσεις, ζώα και άλλα, και τα πουλήσεις για να τα χρησιμοποιήσουν άλλα άτομα. Τα Stock image sites είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για να πουλήσουν οι φωτογράφοι τις φωτογραφίες τους. Αυτοί οι ιστότοποι επιτρέπουν στους πελάτες να αγοράζουν εικόνες για να τις χρησιμοποιήσουν σε blogs, τηλεοπτικές εκπομπές, βιβλία και λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φωτογράφοι στοκ φωτογραφιών συνήθως εργάζονται μόνοι τους και αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει χωρίς μεγάλη αλληλεπίδραση με άλλους. Οι περισσότερες από τις εργασίες περιλαμβάνουν τη χρήση μιας κάμερας και στη συνέχεια τη μεταφόρτωση φωτογραφιών σε έναν ιστότοπο.

Ως φωτογράφος στοκ φωτογραφιών, μπορείτε να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε πότε και πού θα εργάζεστε. Ένα υπέροχο πράγμα σχετικά με τους ιστότοπους φωτογραφιών στοκ είναι ότι μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετική μορφή παθητικού εισοδήματος. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες, να τις ανεβάσετε και να συνεχίσετε να κερδίζετε χρήματα από αυτές τις φωτογραφίες για μήνες ή και χρόνια στο μέλλον. Δεδομένου ότι όλα είναι διαδικτυακά και κυρίως αυτοματοποιημένα, δεν χρειάζεται να μιλήσετε απευθείας με κανέναν. Ρίξτε μια ματιά σε ιστότοπους όπως το Shutterstock ή το Getty Images.

ΠΗΓΗ: Itspossible.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στον… ορίζοντα νέο σκάνδαλο: Άλλοι δυο ιερωμένοι αναμένονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής - Αφορά μηνύματα απρεπούς περιεχομένου

• Πτώση οροφής: Η ανακοίνωση του καταστήματος - Ανεστάλη η λειτουργία του

• Μέσι Vs Ρονάλντο: Το βιβλίο που δεν πρέπει να χάσεις

• Ξεσπά η αδερφή της «Gigi» μετά το podcast με τον Φειδία - Δείτε βίντεο

• Έρχονται προαγωγές υπαξιωματικών στην Εθνική Φρουρά – Πότε αναμένεται να ανακοινωθούν

• Θα έχουμε τελικά τεχνητή βροχή στην Κύπρο; Ποιες οι πιθανότητες επιτυχίας και οι κίνδυνοι - Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»



Στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: «Στόχος η διερεύνηση της προοπτικής επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: «Στόχος η διερεύνηση της προοπτικής επανέναρξης των διαπραγματεύσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αφίχθη σήμερα το πρωί στη Νέα Υόρκη, όπου θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. António Guterres και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων κ. Ersin Tatar. Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 (ώρα Νέα Υόρκης) στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top