Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άστεγου άντρα στην Πάφο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άστεγου άντρα στην Πάφο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομή επί της σορού του άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Πάφο, το απόγευμα της Κυριακής (13/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άνδρα, κατά την οποία λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταυτότητα του άτυχου άνδρα παραμένει άγνωστη.

Υπενθυμίζεται ότι, ο άνδρας, αναίσθητος εντοπίσθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στις 17:00 συγκεκριμένα, ένας άντρας που φέρεται να ήταν άστεγος, κάτω από θάμνους σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο άντρας, αλλοδαπός αλλά αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής - σύμφωνα με την Αστυνομία- ηλικίας μεταξύ 50 – 60 ετών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.