Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άστεγου άντρα στην Πάφο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άστεγου άντρα στην Πάφο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομή επί της σορού του άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Πάφο, το απόγευμα της Κυριακής (13/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άνδρα, κατά την οποία λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταυτότητα του άτυχου άνδρα παραμένει άγνωστη.

Υπενθυμίζεται ότι, ο άνδρας, αναίσθητος εντοπίσθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στις 17:00 συγκεκριμένα, ένας άντρας που φέρεται να ήταν άστεγος, κάτω από θάμνους σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στην Πάφο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο άντρας, αλλοδαπός αλλά αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής - σύμφωνα με την Αστυνομία- ηλικίας μεταξύ 50 – 60 ετών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE