Τρόμος για 77χρονη: Μπήκαν στον σπίτι της, την λήστεψαν, την χτύπησαν και την έστειλαν νοσοκομείο

Τρόμος για 77χρονη: Μπήκαν στον σπίτι της, την λήστεψαν, την χτύπησαν και την έστειλαν νοσοκομείο

Στιγμές τρόμου βίωσε 77χρονη στην Επαρχία Λεμεσού, με δυο αγνώστους οι οποίοι μπήκαν στην οικία της και την λήστεψαν, με αποτέλεσμα μάλιστα να τη στείλουν και στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ, όπου η 77χρονη βρισκόταν στην οικία της, στο Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού και δυο άγνωστα πρόσωπα μπήκαν μέσα, τα οποία είχαν τα πρόσωπα τους καλυμμένα με προσωπίδες.

Μάλιστα ο ένας υπό την απειλή ξύλου, της ζήτησε χρήματα. Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, δαχτυλίδι, σκουλαρίκια αλλά και τον σταυρό που φορούσε η 77χρονη.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ η 77χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε πως φέρει εκδορές στον λαιμό και εκχυμώσεις στο χέρι.

Η υπόθεση εξετάζεται από τον Αστυνομικό σταθμό Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE