Μοιραίο κολύμπι για 62χρονο: Έχασε τη ζωή του σε παραλία της Πάφου

Μοιραίο κολύμπι για 62χρονο: Έχασε τη ζωή του σε παραλία της Πάφου

Νέα τραγωδία σημειώθηκε με 62χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου, το απόγευμα της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Βρετανό ο οποίος ήρθε στο νησί ως επισκέπτης. Ο 62χρονος ενώ κολυμπούσε σε θάλασσα της περιοχής Κόλπος των Κοραλλίων, έχασε της αισθήσεις του και ανασύρθηκε από λουόμενους.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού του με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE